Πάση θυσία νίκη με Διαγόρα θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου

Τον Διαγόρα υποδέχεται την προσεχή Κυριακή 8 Μαρτίου ο Ολυμπιακός Βόλου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 13.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης για συγκοινωνιακούς λόγους. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από τρεις αγωνιστικές όπου παραμένουν χωρίς νίκη (δύο ήττες και μία ισοπαλία) θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας (ακολουθεί η αναμέτρηση με το Αιγάλεω).

Ο Ηλίας Σολάκης μίλησε με τους παίκτες του για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, τους επεσήμανε τα λάθη τους και ζήτησε απ’ όλους μεγαλύτερη προσπάθεια στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, καθώς η 8η θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία δεν αρμόζει στις δυνατότητες της ομάδας.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νίκου Μπουτζίκου, ο οποίος αναρρώνει από την εξάρθρωση ωμοπλάτης που υπέστη στο ντέρμπι με τη Νίκη, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκενάτι Ξενοδόχοφ, που προέρχεται από τραυματισμό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις