Τα πλέι άουτ σκέφτονται στον Βόλο

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Σούπερ Λιγκ, με τον Βόλο να καταλαμβάνει την 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς (επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και 13 ήττες), όσους και η Λαμία, με την οποία υστερεί στην ισοβαθμία.
Από εδώ και πέρα οι «κυανέρυθροι» σκέφτονται τα πλέι άουτ, όπου θα κληθούν να δώσουν επτά παιχνίδια (τέσσερα εκτός και τρία εντός έδρας), με στόχο να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Η παραμονή στην κατηγορία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, από τη στιγμή που ο Πανιώνιος που είναι ουραγός του πρωταθλήματος έχει 11 βαθμούς, ενώ ο προτελευταίος Παναιτωλικός έχει 17.
Να υπενθυμίσουμε, πως όλες οι ομάδες μεταφέρουν στα πλέι άουτ τους βαθμούς που κατέκτησαν στην κανονική περίοδο. Όλες θα δώσουν από ένα παιχνίδι με κάθε μια από τις άλλες (θα γίνει κλήρωση για τη σειρά των αγώνων και τις έδρες). Οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 7-10 θα δώσουν τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας και τρία, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 11-14 (μεταξύ αυτών και ο Βόλος) θα δώσουν τρία παιχνίδια εντός έδρας και τέσσερα παιχνίδια εκτός.
Η τελευταία ομάδα της κατάταξης, μετά και τα πλέι οφ, υποβιβάζεται στη Σούπερ Λιγκ 2, ενώ η προτελευταία θα δώσει αγώνες μπαράζ με την ομάδα που θα καταλάβει την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Αυτή που θα υπερισχύσει στους δύο αγώνες μπαράζ (εντός, εκτός έδρας) θα αγωνίζεται την περίοδο 2020-21 στη Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις