Ξάνθη: «Κλήρωση για το το σπίτι του μεταφραστή Κούγια»

Την αντιπαράθεση με τον Αλέξη Κούγια συνέχισε η Ξάνθη.

Στην πρώτη επίσημη αντίδρασή της μετά την πρωτόδικη απόφαση για αφαίρεση 12 βαθμών λόγω συνιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ, η ακριτική ΠΑΕ εξέδωσε ειρωνική ανακοίνωση για τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ.

Με αφορμή λοιπόν δηλώσεις του πριν τον δικό τους αγώνα με τον «δικέφαλο του Βορρά», οι Θρακιώτες γνωστοποιούν τη διοργάνωση… εκδήλωσης για να κληρωθεί το σπίτι που πόνταρε στην ήττα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ο μεταφραστής της Λάρισας, έτσι όπως έχει δηλωθεί σε Φύλλο Αγώνα, το βράδυ του Σαββάτου (29/2) στην ΕΡΑ Σπορ είπε επί λέξη: “Βάζω στοίχημα το σπίτι μου, ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει από την Ξάνθη. Και ξέρετε, το σπίτι μου δεν είναι και κάτι μικρό, είναι αρκετά μεγάλο.”

Σήμερα, 5 Μαρτίου του 2020 και ώρα 18:00, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ θα διοργανώσει εκδήλωση στην οποία θα παραβρεθούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ -εκτός του προπονητή και των βοηθών του- και θα γίνει κλήρωση μεταξύ αυτών, προκειμένου να δούμε σε ποιον θα πάει το σπίτι του μεταφραστή της Λάρισας, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε live streaming».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις