Βαζάκας: «Ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται αυτά…»

Στο SNEWS.GR μίλησε ο προπονητής του Ασπροπύργου, Γιώργος Βαζάκας εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ποινή του -3 δε θα εφαρμοστεί στην ομάδα του, καθώς η ΕΠΟ είχε δώσει άδεια για την χρησιμοποίηση Φράγκου κόντρα στην Τρίγλια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πολύπειρου προπονητή:

Για την τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών: «Η τιμωρία αυτή δεν στέκει καθώς η ίδια η ΕΠΟ μας έδωσε την άδεια να χρησιμοποιήσουμε τον Φράγκο. Μόνοι μας θα τον βάζαμε με το έτσι θέλω; Απορώ πως γίνεται η Football League να παίρνει τέτοιες αποφάσεις. Όταν έγινε το αίτημα ανάκλησης του δελτίου η ΕΠΟ μας έδωσε κανονικά το δικαίωμα όπως έγινε στον Άρη με την περίπτωση του Ντουρμισάι. Πρέπει η διοργανώτρια αρχή να είναι πιο προσεκτική στις αποφάσεις που βγάζει και στο timing όπου τις ανακοινώνει. Ουσιαστικά μας ανακοίνωσαν ότι πέφτουμε δυο μέρες πριν από ένα κρίσιμο ματς. Ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται αυτά! Είναι να τρελαίνεσαι…»

Για την νίκη κόντρα στην Καλαμάτα: «Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα καθώς υπήρχε αναστάτωση στα αποδυτήρια λόγω της τιμωρίας. Το γεγονός αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην δίκαιη νίκη που πήραμε επί της Καλαμάτας. Μπορεί να μην μας έδωσαν πάλι πέναλτι όπως στην Ιεράπετρα όμως καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την αντίδραση που έβγαλαν».

Για την ερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ιάλυσο: «Έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο ματς κόντρα σε μια ομάδα όπου είμαστε ισόβαθμοι και έχουμε τους ίδιους στόχους. Εκτιμώ πως δεν θα ξεκαθαρίσει τίποτα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική όπου εμείς, ο Θεσπρωτός, το Αιγάλεω και ο Ιάλυσος θα διεκδικήσουμε δυο θέσεις. Θα προσπαθήσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι το τέλος».

snews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις