Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες το Ολυμπιακός Β.-Λαμία

Αποκλειστικά την προσοχή τους στη Λαμία στρέφουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς αύριο Σάββατο (24/10) στις 16.00 θα υποδεχθούν στο ΕΑΚ την ομάδα της Φθιώτιδας για την 5η αγωνιστική της Football League. Το αυριανό παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες. Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα βρεθεί αντίπαλος…

…της ομάδας με την οποία ξεκίνησε φέτος της χρονιά, πριν λυθεί η συνεργασία μετά την ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕΛ.
Στον πάγκο της Λαμίας, πλέον, κάθεται ο Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος έχει εργαστεί με επιτυχία στον Ολυμπιακό και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Τελευταία φορά που ο Γρεβενιώτης τεχνικός είχε βρεθεί αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» ήταν την περίοδο 2013-14, ως προπονητής του Αχαρναϊκού, με τον Ολυμπιακό να αποσπά «λευκή» ισοπαλία στο Μενίδι (με προπονητή τότε τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς).
Στη Λαμία αγωνίζονται δύο παίκτες που στο περσινό πρωτάθλημα αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό, ο τερματοφύλακας Δημήτρης Ρίζος και ο μεσοεπιθετικός Βασίλης Τριανταφυλλάκος, αλλά και ο Πέτρος Κοντέων, που είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα στο παρελθόν.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος συνέχισε και χθες να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι.
Η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Ντιέγκο Λεόν, Δημήτρη Διαμαντόπουλου και Σπύρου Γκουγκούδη, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις