Βεργέτης: Στην Καβάλα θα φανεί αν πεισμώσαμε

“Να κοιτάξουμε με μεγαλύτερο πείσμα τη συνέχεια” αναφέρει σε δηλώσεις του πριν από το ματς με την Καβάλα ο Στάικος Βεργέτης, δίνοντας το στίγμα της ψυχολογίας στην ομάδα της Νίκης μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα που διαμορφώθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα των αγώνων. “Αν αυτό το πείσμα θα υπάρξει ή όχι , θα δοθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Καβάλας” συμπληρώνει ο Αρκάς τεχνικός, στη συνέντευξή του στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βεργέτη

“Στα τελευταία δύο παιχνίδια χάσαμε δύο νίκες στα τελευταία δευτερόλεπτα. Μας στεναχώρησε πολύ αυτή η κατάσταση κι εμένα και τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε άνθρωποι, όχι μηχανές κι είναι φυσιολογικό, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να στηριχθούμε στα πόδια μας και να κοιτάξουμε με μεγαλύτερο πείσμα τη συνέχεια. Η απάντηση, αν αυτό το πείσμα ή όχι θα υπάρξει, θα δοθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Καβάλας.

Έχουμε τις δεδομένες απουσίες των Ροχάνο και Τσιώλη, ο πρώτος είναι τιμωρημένος και ο δεύτερος τραυματίας. Υπάρχουν κάποια ακόμα “ερωτηματικά”, υπάρχει, όμως, η αυριανή προπόνηση, στην οποία θα δούμε ποιοι και πόσοι ποδοσφαιριστές θα είναι 100% διαθέσιμοι”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις