Έτοιμα τα πλάνα Παπαδόπουλου εν όψει Λαμίας

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή (23/10) η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Λαμία στο ΕΑΚ του Βόλου, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να σημειώσουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος…

…μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, με τους Λεόν, Διαμαντόπουλο και Γκουγκούδη να μένουν εκτός, λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.
Σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό εκτός έδρας, η ενδεκάδα θα έχει σίγουρα μία αλλαγή, καθώς ο Έρικ Γουόρντεν, ο οποίος αποθεραπεύτηκε, θα πάρει τη θέση του νεαρού Κώστα Αλαμάνη στο αρχικό σχήμα και θα ηγηθεί της επίθεσης των «ερυθρολεύκων».
Από εκεί και πέρα «παίζεται» μια θέση μεσοεπιθετικά, την οποία διεκδικούν οι Τσιλιγκίρης και Μοράν. Οι υπόλοιποι εννέα αναμένεται να είναι αυτοί που έπαιξαν και με τον Αχαρναϊκό (Στρατηλάτης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Καραμανλής, Τσιάρας, Φερνάντες, Νικολιάς και Ντεπέτρις).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις