Νικητής στην «τιτανομαχία» ο ΛεΜπρόν, «λύγισε» τον σπουδαίο Γιάννη

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς (37π., 8ριμπ., 8ασ., 3κλ.) ήταν ο μεγάλος νικητής στην «τιτανομαχία» των δύο κορυφαίων ηγετών, αλλά και ομάδων του NBA, οδηγώντας τους Λέικερς σε νίκη επί των Μπακς με 113-103 (στο Λος Άντζελες). Σπουδαίος και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 32 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ.

Στο 53-10 «έπεσαν» τα «ελάφια», στο 48-13 «ανέβηκαν» οι «λιμνάνθρωποι».

Το ματς είχε χαρακτήρα ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, όμως η διαφορά έγινε στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Εκει οι Λέικερς πάτησαν… γκάζι, τρέχοντας επιμέρους 39-28 (μετά από ένα τρομερό 18-0!) για να πάρουν ένα πολύτιμο προβάδισμα το οποίο κράτησαν ως το φινάλε.

Πολύτιμη συμβολή στη νίκη γοήτρου των Λέικερς είχε και ο Άντονι Ντέιβις με 30 πόντους και 9 ριμπάουντ. Οι νικητές είχαν μόλις 6/32 τρίποντα, αλλά και 31-38 βολές, κάτι που είχε καθοριστική συμβολή στην επικράτησή τους.

Άστοχοι και οι Μπακς από το τρίποντο με 12/43, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην έχει άξιο συμπαραστάτη στο ντέρμπι κορυφής. Είναι χαρακτηριστικό οτι ο δεύτερος σκόρερ για το Μιλγουόκι ήταν ο ΝτιΒιντσέντζο με 17, ενώ Μίντλετον, Λόπες και Μπλέντσο είχαν όλοι μαζί 36 πόντους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις