“Μονομαχία” Αιολικού-Αγριάς για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Σημαντική «μονομαχία» για τα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17.30 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας ανάμεσα στον Αιολικό και την Αγριά. Από τη μια οι «γαλάζιοι» έμειναν πίσω λόγω των δύο συνεχόμενων ηττών που υπέστησαν, αλλά η εκτός έδρας επιτυχία επί του Φοίβου τους ξανάβαλε στο… κόλπο.
Οι παίκτες από τους οποίους θα επιλέξει τη δωδεκάδα ο Αντώνης Μάνος είναι οι: Σούλης, Λατίφης, Γεωργατζής Καραγιώργος, Ζαμπέτογλου, Νασίκας, Παπαστρατής, Σμυρλής, Διαμάντης, Τσαπράζης, Μπαϊράμης, Μισαηλίδης, Δεμίρης, Σαμαράς, Στρέζος, Δαρτιώτης, Κουτσούκης, Παπανικολάου, Κολτσιδόπουλος και Λογοδότης.
Από την άλλη πλευρά η Αγριά έχει εδραιωθεί στη 2η θέση αλλά χρειάζεται ακόμη κάποιες νίκες για να την εξασφαλίσουν. Πάντως ακόμη κι αν δεν τα καταφέρουν σήμερα, τουλάχιστον οφείλουν να διαφυλάξουν τη διαφορά των 15 πόντων με την οποία είχαν επικρατήσει στον πρώτο γύρο.
Ο Γιάννης Στεργιόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Στέφανο Διγενή που βρίσκεται στη Λιθουανία για το φοιτητικό πρόγραμμα «Erasmus» και τον Γιώργο Κοψιαλή που υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει την υπόλοιπη χρονιά. Υπό τις εντολές του Βολιώτη προπονητή βρίσκονται οι Σάββας Καραμανλής, Χρήστος Καλογερόπουλος, Κώστας Αγκρής, Γιώργος Ίλτσογλου, Βασίλης Παλάσκας, Αντώνης Κωστόπουλος, Ταξιάρχης Μαλαματίνης, Δημήτρης Καραθάνος, Αντώνης Μητρουλάς, Θωμάς Χαρχαρής και Σπύρος Ρόσσιος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις