Ίωνας-ΑΕΒΔ στο “Β. Παρασκευόπουλος”

Βολιώτικη αναμέτρηση με φαβορί θα διεξαχθεί σήμερα στις 4.30 μ.μ. στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» όπου θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» ο Ίωνας και η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου.
Ασφαλώς τον τίτλο του φαβορί κατέχουν οι «κυανέρυθροι», που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Πάντως σήμερα θα στερηθούν των υπηρεσιών του Θανάση Φοινικόπουλου που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και του Κλέαρχου Πρέκα, ο οποίος σήμερα έχει υποχρεώσεις με την παιδική ομάδα του συλλόγου που αγωνίζεται στον τελικό του πρωταθλήματος Μαγνησίας. Στον αντίποδα επανέρχεται ο Δημήτρης Τζήμας.
Διαθέσιμοι για τον Λάμπρο Πρέκα είναι οι Μένιος Πάντος, Βασίλης Ζήσης, Χάρης Σιδερής, Παναγιώτης Κουμπούνης, Θανάσης Παυλόπουλος, Τάσος Μαντζουράνης, Θανάσης Παρισάκης, Δημήτρης Αναστασιάδης, Σωκράτης Χριστάκης, Αντώνης Χρηστομάνος, Κωνσταντίνος Χρηστομάνος, Νίκος Στάμος, Δημήτρης Τζήμας.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Κώστας Σιδηρόπουλος «πονοκεφαλιάζει» για τους τραυματισμούς των Άγγελου Καλιντζέου, Λέντζο Γκιοκάι. Γιώργου Στρατάκη και Νίκου Βλάχου. Ο Βολιώτης τεχνικός θα έχει σίγουρα μαζί του τους Κώστα Χαρχαρή, Κώστα Μπανιά, Στάθη Ζουρή, Δημήτρη Γκουντόπουλο, Γιώργο Ντελή, Γιώργο Νίκολη, Χρήστο Νίκολη, Τάσο Κουρατίδη, Κωνσταντίνο Γκίγκα, Δημήτρη Αποστόλου, Φώτη Πουλίτση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις