Ανοιχτό το θέμα πώλησης της ΠΑΕ Βόλος

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η ενημέρωση των μετόχων και των μελών της ΠΑΕ Βόλος για τις εξελίξεις στην “κυανέρυθρη” ΠΑΕ.

Μεταξύ των όσων αναφέρθηκαν στη σημερινή εκδήλωση, ξεχωρίζει η επιβεβαίωση από πλευράς Δ.Σ. των συζητήσεων για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας σε αξιόλογο επιχειρηματία, με τις όποιες εξελίξεις όμως να μεταφέρονται στο προσεχές διάστημα.

Παράλληλα όμως τονίστηκε προς πάσα κατεύθυνση η παραμονή της ομάδας στην πόλη του Βόλου, ανεξάρτητα από την έκβαση των συζητήσεων με τον εν λόγω επιχειρηματία, κάτι που απασχολεί τους φιλάθλους.

Τέλος αναφέρθηκε πως “η ομάδα δημιουργήθηκε για να ενώσει και όχι να διχάσει την πόλη του Βόλου“, με τα επιτεύγματα της να είναι αξιοσημείωτα παρά το πρόσφατο του εγχειρήματος.

Από πλευράς του ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως δεν είναι αισιόδοξος για το μέλλον, ενώ δήλωσε απογοητευμένος από την χαμηλή προσέλευση στην εκδήλωση, λέγοντας πως “όπως φαίνεται ούτε οι ίδιοι της οι μέτοχοι δεν ενδιαφέρονται για την ομάδα“.

Παράλληλα ευχήθηκε να ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, αρκεί ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας να είναι σοβαρός και να τον συνοδεύουν οι απαραίτητες εγγυήσεις. Τέλος, από τον Δήμαρχο Βόλου δεν… γλίτωσαν άλλοι παράγοντες των ομάδων της πόλης, ούτε και οι δημοσιογράφοι της περιοχής που δεν ασχολούνται, όπως τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος, με την προβολή της ομάδας του Βόλου.

πηγή: volosday.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις