Αγγλική… ισοπαλία για Ιάλυσο και Ασπρόπυργο

Από έναν βαθμό έβαλαν στο σακούλι τους Ιάλυσος και Ασπρόπυργος, αποτέλεσμα καταδικαστικό και για τους δύο στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Σ΄ ότι έχει να κάνει με το ματς, η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 2΄ έφτασε κοντά στο 0-1, το τακουνάκι όμως του Μπαξεβάνου αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Ανδρούτσο.

Με το πέρας της ώρας, ο Ασπρόπυργος πατούσε καλύτερα στο ματς και στο 24΄ είχε ακόμα μία καλή στιγμή για να κάνει το 0-1, το σουτ όμως του Μπαξεβάνου έφυγε άουτ από την εστία των «τοξοβόλων». Από το σημείο εκείνο και μετά έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 48΄, η ομάδα της Δυτικής Αττικής προηγήθηκε στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Φράγκου.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η ομάδα του Νίκου Παντέλη ανέβασε την απόδοση της και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 58΄, η κεφαλιά όμως του Χειρίτραντα έφυγε άουτ από την εστία του Κολοβούρη. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι Ροδίτες, το πέτυχαν στο 68΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρεκλείτη, το οποίο κέρδισε ο Μαραγκουδάκης από τον Φιλίποβιτς.

Ωστόσο στο 76΄ ο Ασπρόπυργος επανέκτησε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Πολέτο… Στο 89΄ οι Δωδεκανήσιοι κατάφεραν να φέρουν και πάλι το ματς στα ίσα, αυτή τη φορά με σουτ του Μαραγκουδάκη. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι στο υπάρχον σκορ, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό του ματς.

ΣΚΟΡΕΡ: 68′ πεν. Ρεκλείτης, 89′ Μακρυδημήτρης σουτ – 48′ Φράγκος σουτ, 76′ Πολέττο κεφ.

Ιάλυσος (Παντέλης): Ανδρούτσος, Πριόνας (64′ Ντιατά), Χειμωνέττος (46′ Κούντικ), Παγώνης, Μακρυδημήτρης, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης (80′ Κουγιός), Γιώργου, Χειρίτραντας, Μαραγκουδάκης.

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Κολοβούρης, Νικολακάκης, Φίλιποβιτς, Ζώνας, Σταγάκης, Μπαξεβάνου, Νικολάου, Γκατσολάρι (84′ Ζαχαρός), Φράγκος (62′ Μίλιτς), Πολέττο (90+3′ Ρόπας), Ζγκούρι.

Κίτρινες: Μπάρδης, Γιώργου, Ντιατά – Μίλιτς
Κόκκινες:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις