Νίκη – τίτλος για τα Τρίκαλα στην Ιεράπετρα

Ο ΟΦ Ιεράπετρας αντιμετώπισε εντός έδρας τον ΑΟ Τρίκαλα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα της Football League, με την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη να επικρατεί με 0-1, με σκόρερ τον Τσίπρα στο 75’.

Στο 27’ ο ΟΦΙ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Σανδραβέλη εντός περιοχής, ο διαιτητής όμως έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο ΑΟΤ απείλησε στο 35’ με τον Ντόση, ο αριστερός μπακ έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά μετά, ο Αποστολόπουλος επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζαρόπουλου.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Κατσικοκέρη για τους γηπεδούχος στο 71’ σε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του ΑΟΤ, με τον Ζαρόπουλο όμως να λέει «όχι» πραγματοποιώντας εντυπωσιακή επέμβαση.

Ο ΑΟ Τρίκαλα άνοιξε το σκορ με τον Τρίπρα στο 75΄, με ωραία προσπάθεια και με συρτό σουτ νίκησε τον Καραγκιολίδη. Στο 86’ ο Γρηγορόπουλος έφτασε κοντά στο 0-2 με τον Καραγκιολίδη να αποκρούει σωτήρια. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΙ στο 90+4′ μετά από κεφαλιά του Κατσικοκέρη, ο Ζαρόπουλος έκανε τεράστια απόκρουση και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον ΑΟΤ να βαδίζει ολοταχώς για την Super League 2.

Συνθέσεις:

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Σμίλτος, Σκόνδρας, Χύσι (38’ λ.τρ. Τζελέπης), Βογιατζής, Μπάμπης, Κατσικοκέρης, Χαντί, Αποστολόπουλος (61’ Μηνάς)

ΑΟ Τρίκαλα (Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης Ντόσης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Πέλκας, Παπαγεωργίου, Άλεξιτς (63’ Τσίπρας), Πελάεθ (82’ Βέρτζος), Γρηγορόπουλος (87’ Ντούνης).

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)

Βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)

4ος: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις