Α’ ΕΠΣΘ: Πήρε το ντέρμπι ο Ρήγας με τον Σαρακηνό (αποτελέσματα Σαββάτου)

Η επιστροφή του Σαρακηνού στη φυσική του έδρα δεν συνοδεύτηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Ρήγα Φεραίο. Η ομάδα του Βελεστίνου κατάφερε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης να πάρει μια πολύ σπουδαία νίκη με 2-1 και έστω και προσωρινά, να βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΘ με 46 βαθμούς, με τον Σαρακηνό να μένει στους 44. Η Δήμητρα υποδέχεται αύριο τη Δάφνη και σε περίπτωση νίκης θα έχει την ευκαιρία να ανέβει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Ρήγας Φεραίος άνοιξε το σκορ στο 6’ με σκόρερ τον Νίκο Καλαϊτζίδη με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή. Η ισοφάριση για τον Σαρακηνό ήρθε στο 30’ με αυτογκόλ του Καρακίτσιου μετά από γύρισμα του Μαυρίδη μέσα από την περιοχή.
Ο Σαρακηνός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 73’ όταν ο Τζίκας εκτέλεσε πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ράπτης σε ανατροπή μέσα στην περιοχή από τον Κωνσταντάκο. Ο τερματοφύλακας Καλαϊτζίδης απέκρουσε τη μπάλα, κρατώντας το 1-1 για τον Ρήγα.
Η ομάδα του Βελεστίνου «χτύπησε» στο 89’, όταν ο Σουγκάρης με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γράντα, γράφοντας το 1-2, με τον Ρήγα Φεραίο να κερδίζει το πρώτο ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Γιοβάνης, Γιαμαλής, Μοράλες, Πατσής, Χάνος (78’ Γ. Μαστακούλης), Μαυρίδης, Τσίγκας, Θαλασσινός (62’ Κωνσταντάκος), Α. Μαστακούλης, Αντωνίου (74’ Νιαώτης)
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Απ. Καλαϊτζίδης, Κακάνης, Αλμασίδης, Ράπτης, Σταματίου, Γκίνης (75’ Τσούρικας), Σουγκάρης, Ν. Καλαϊτζίδης, Καρακίτσιος (60’ Ζατσάι) Καραγιάννης (88’ Κουκουτσέλος), Γάρος (91’ Κατσούδας)
Εύκολα η Αγία Άννα 4-0 την Ακρόπολη στο Σέσκλο
Δεν δυσκολεύτηκε η Αγία Άννα να φύγει νικήτρια από το Σέσκλο, επικρατώντας με 4-0 της Ακρόπολης. Στο πρώτο ημίχρονο η Αγία Άννα προηγήθηκε με 0-2, χάρη σε δύο τέρματα του Δημήτρη Σέττου στο 30’ και στο 35’. Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Ματθαίου, ο οποίος σκόραρε στο 75’ και στο 80’, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Αποτελέσματα σε Β’ και Γ’ ΕΠΣΘ
Στη Β’ κατηγορία η Μακρινίτσα εύκολα νίκησε με 5-2 τον Ελευθεριακό, ενώ για την Γ’ ΕΠΣΘ η ΑΠΟΒ έκανε «περίπατο» στο ματς με τον Μαγνησιακός εκτός έδρας, επικρατώντας με 7-1. Νίκη και για την ΑΕ Διμηνίου εκτός έδρας με 6-4 επί του Αχιλλέα στο Αχίλλειο.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββάτου για τα πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ:
Α’ ΕΠΣΘ
Σαρακηνός-Ρήγας Φεραίος 1-2
Ακρόπολη-Αγία Άννα 0-4
Β’ ΕΠΣΘ
Μακρινίτσα-Ελευθεριακός 5-2
Γ’ ΕΠΣΘ
Ν. Μαγνησιακός-ΑΠΟΒ. 1-7
Αχιλλέας Αχιλλείου-Α.Ε. Διμηνίου 4-6

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις