Μονόδρομος η νίκη για Διαγόρα με Θησέα (pregame)

Τον Θησέα στο μαγνησιώτικο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας υποδέχεται σήμερα στις 15.00 στο Στεφανοβίκειο ο Διαγόρας, με το βαθμολογικό κίνητρο για τους γηπεδούχους να είναι πολύ μεγάλο.
Για τον Διαγόρα η νίκη στο σημεριό ματς αποτελεί μονόδρομο, αφού μόνο σε αυτή την περίπτωση θα εξακολουθήσει να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την παραμονή. Μετά την ισοπαλία στην Οιχαλία με τον Διγενή, το συγκρότημα του Στεφανοβικείου μοιράζεται την 9η θέση με τους Δία Δίου και Μετέωρα, ενώ απέχει από την γραμμή του υποβιβασμού τέσσερις βαθμούς, με την Αταλάντη να κατέχει αυτή τη στιγμή την προνομιούχο 8η θέση.
Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα οδεύει στο τέλος του, ο Διαγόρας χρειάζεται σερί νικών ανεξαρτήτως αντιπάλων. Στις τάξεις του αναγνωρίζουν ότι ο Θησέας είναι ισχυρή ομάδα που δεν βρίσκεται τυχαία ψηλά στη βαθμολογία, αλλά είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το «τρίποντο».
Σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, οι απουσίες είναι λιγότερες αυτή τη φορά για τον Διαγόρα. Έχουν επιστρέψει οι Σπαθής (χρησιμοποιήθηκε και κόντρα στον Διγενή), Βουραζέρης, Κουτσιρίμπας, ενώ εκτός παραμένουν ο τραυματίας Καλύβας, ο ανέτοιμος Καραμανλής και ο Κ. Καραπλιάγγος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Νέα απουσία είναι μόνο αυτή του Φίλιππου Καραμπούζη, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και φυσικά τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής.
Με βάση τα παραπάνω, οι ποδοσφαιριστές που υπολογίζει ο τεχνικός Στέλιος Αρσένος είναι οι: Πρίφτης, Κουτσιρίμπας, Σπαθής, Πρασσάς, Λάιος, Δίντσης, Βουραζέρης, Σπ. Καραπλιάγκος, Αλεξίου, Ζενούνης, Σιγαλάκος, Καλλιακούδας, Μπλέντι, Κυριάκος, Κουβελάς, Αλαμάνης, Τανός, Ζιάκας, Αναστασίου.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Λάμπρος Μπεκιάρης και βοηθοί οι Ελευθέριος Βογιατζής και Γιώργος Παπαλίτσας. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Καρδίτσας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Σπύρος Πουγκακιώτης της ΕΠΣ Φθιώτιδας.