Επιτυχίες του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας

Άξιες θαυμασμού είναι οι επιτυχίες που έχουν σημειώσει οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας τους τελευταίους μήνες σε τουρνουά εντός και εκτός της χώρας.

Αρχής γενομένης από την συμμετοχή της αθλήτριας Αναστασίας Παλάσκα με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας στο Ομαδικό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που έλαβε μέρος στο Μόστ της Τσεχίας, πραγματοποιώντας μια σειρά πολύ καλών εμφανίσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνοδός της Εθνικής αποστολής, ό οποίος και επιλέχτηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. ήταν ο προπονητής του συλλόγου μας Ζαχαρίας Κατσιγιαννάκης. Η ίδια αθλήτρια κατέλαβε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ στους οκτώ καλύτερους αθλητές κατετάχθησαν στην κατηγορία 14ετών ο Ρουσμένης Αναστάσιος και η Αναγνώστου Ευαγγελία και στην 16άδα η Καρπούζα Σοφία.

Ακολούθως, στο 3ο Ε2 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα, η Αναγνώστου Ευαγγελία κατέλαβε την 3η θέση στα μονά και η Καρπούζα Σοφία «σκαρφάλωσε» στην οκτάδα στα μονά όπου είναι αξιοσημείωτο ότι και οι δύο αθλήτριες αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Οι ως άνω αθλήτριες συμμετείχαν επίσης και στα διπλά όπου και κατέκτησαν την 2η θέση.

Εν συνεχεία, στο 3ο Πανελλήνιο Ε1, η Αναγνώστου Ευαγγελία πέτυχε την δεύτερη θέση, κρατώντας έτσι τον πήχη των διακρίσεων για ακόμη μια φορά σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Τέλος, στο 4ο Πανελλαδικό Ε2, η Αναγνώστου Ευαγγελία και η Καρπούζα Σοφία λαμβάνοντας μέρος στην μεγαλύτερη κατηγορία από αυτήν που αγωνίζονται, κατέκτησαν η μεν πρώτη την 2η θέση στα μονά, η δε δεύτερη την 3η θέση στα μονά. Παράλληλα αγωνιζόμενες και στα διπλά κατέλαβαν την 1η θέση γράφοντας έτσι τον καλύτερο επίλογο για τις ίδιες. Στο εν λόγω τουρνουά, ο Δεδούσης Δημήτριος κατάφερε να φτάσει στην οκτάδα στα μονά, όπου και αποκλείστηκε από το νούμερο ένα της διοργάνωσης. Ο ίδιος αθλητής στα διπλά μαζί με τον Κελαϊδόπουλο Αντρέα πήρανε την 2η θέση. Πολύ καλή επίσης ήταν και η επίδοση του αθλητή Ρουσμένη Αναστασίου ο οποίος στην κατηγορία του έφτασε στην οκτάδα.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας συγχαίρουν τους παραπάνω αθλητές καθώς και τους υπόλοιπους οι οποίοι συμμετείχαν και είχαν μια αξιόλογη και αξιέπαινη πορεία στα παραπάνω πρωταθλήματα. Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές του συλλόγου οι οποίοι καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

esd1

Στην φωτογραφία είναι οι αθλήτριες Καρπούζα Σοφία και Αναγνώστου Ευαγγελία

Στην φωτογραφία του εξώφυλλου από αριστερά είναι η Παλάσκα Αναστασία με τον προπονητή του συλλόγου Κατσιγιαννάκη Ζαχαρία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις