Έχασε για πρώτη φορά στη Νεάπολη ο Ολυμπιακός Β. ως γηπεδούχος

Κακός, αδιάφορος και άνευρος, παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τον Διαγόρα στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Μοιραία οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 0-1 από τους μαχητικούς Ροδίτες (σκόρερ στο 44’ ο Μπουρλάκης), οι οποίοι δίκαια έφυγαν από το Βόλο με τους τρεις βαθμούς. Για τον Ολυμπιακό αυτή ήταν η πρώτη ήττα, ως γηπεδούχος στη Νεάπολη, καθώς έχει μία ακόμη εντός έδρας από τη Βέροια στη Φιλιππούπολη.
Ένας πολύ κακός Ολυμπιακός παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε μια ομάδα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε πλάνο στο παιχνίδι της και έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη. Ο Διαγόρας από το πρώτο λεπτό του αγώνα επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του και ήταν συνεχώς στο προσκήνιο, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις για το τέρμα του Γιδόπουλου.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν επιθετικά, έκαναν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, δεν είχαν γρήγορες επιστροφές, με τους παίκτες του Διαγόρα να πηγαίνουν με μεγαλύτερο πάθος στη μπάλα και να κερδίζουν τις περισσότερες μονομαχίες. Κατάφεραν, δε, να προηγηθούν στο σκορ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (44’) με σουτ του Μπουρλάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας προσπάθησε να διατηρήσει τα κεκτημένα και να επιδιώκει να πετύχει δεύτερο τέρμα, προκειμένου να «κλειδώσει» τη νίκη. Η ομάδα της Ρόδου κατάφερε εύκολα να κρατήσει το 1-0 υπέρ της και να πάρει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, που τον φέρνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και μετά την ήττα του Ιωνικού από την Τρίγλια, ο Διαγόρας κάνει όνειρα ανόδου.
Ο Ολυμπιακός στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έχει αποσπάσει μόλις ένα βαθμό με συντελεστή τερμάτων (1-8), γεγονός που έφερε την ομάδα από την 3η θέση στην όγδοη με 31 βαθμούς, με τους περισσότερους παίκτες να παρουσιάζονται αδιάφοροι, περιμένοντας να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις