Απόλλων Σμύρνης – Απόλλων Λάρισας 3-0: Εύκολα και με τριάρα στο +4!

Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε αυτό που έπρεπε, επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας στη Ριζούπολη κι απομακρύνθηκε τέσσερις βαθμούς από την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν ιδανικά στο παιχνίδι και μόλις στο 7′ άνοιξαν το σκορ με σουτ του Μαρκόφσκι μετά από σέντρα του Χουχούμη. Η πίεσης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» συνεχίστηκε και μετά το γκολ και οι ποδοσφαιριστές της έχασαν ευκαιρίες για το 2-0, κάτι που έγινε όμως στο 34′. Τότε ο Μπεντινέλι εκτέλεσε φάουλ και ο Φατιόν με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε για το 2-0. Κάπως έτσι έληξε και το πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν σαφές προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε με τον Απόλλωνα Σμύρνης, να συνεχίζει να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Κάπως έτσι, οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων κατάφεραν να φτάσουν και στο 3-0 στο 74′, με τον Πατράλη με πλασέ να νικά τον Γκέκα. Από εκεί και πέρα οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές και κάπως έτσι φτάσαμε στο τελικό σφύριγμα με το 3-0 να μένει μέχρι τέλους, με τους γηπεδούχους ωστόσο να μένουν με 10 ποδοσφαιριστές στις καθυστερήσεις λόγω αποβολής του Φατιόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Βιτλής, Λαρέα, Χουχούμης, Φατιόν, Ιριτιέρ (48′ Κολ), Πατράλης, Ιωαννίδης (71′ Κύργιας), Μαρκόφσκι (83′ Βάρκας), Μπεντινέλι.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Γκέκας, Καρατάσιος (83′ Μπιμάι), Καρρίκι, Καμπέρης, Σκούπρα, Λίταινας, Ναζίμ, Νύκταρης (46′ Μπαστακός), Τασιούλης (46′ Νούσιος), Σιφναίος, Γκουστάβο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις