Δυναμική εμφάνιση από τα ταλέντα του γυναικείου μπάσκετ στη Μαγνησία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από την Περιφερειακή προπονήτρια Ελένη Παπαθανασίου, η προπόνηση της Μικτής ομάδας κορασίδων της ΕΣΚΑΘ Μαγνησίας με τη συμμετοχή επίλεκτων καλαθοσφαιριστριών απ’ όλη τη Μαγνησία.

Η προπόνηση περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις βελτίωσης της ατομικής τεχνικής των νεαρών καλαθοσφαιριστριών γεννημένων τα έτη 2003-2006, καθώς και εκπαιδευτικό διπλό. Όλες οι αθλήτριες προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως σε άλλη μια προπόνηση συμμετείχαν εκτός του Βόλου και αθλήτριες από τη Σκιάθο, τον Αλμυρό και την Αγχίαλο, αποδεικνύοντας τη θέληση των μικρών κοριτσιών και την αγάπη τους για το μπάσκετ.

Για πρώτη φορά φέτος η ΕΣΚΑΘ δίνει τόσο μεγάλη σημασία στο γυναικείο θεσσαλικό μπάσκετ και είναι σίγουρο πως αυτή η προσπάθεια θα αποφέρει καρπούς. Η περιφερειακή προπονήτρια Μαγνησίας Ελένη Παπαθανασίου είχε στη διάθεσή της τις καλαθοσφαιρίστριες:

Γεννημένες το 2003:Καλαμίδα Έλλη (ΑΕΒΔ), γεννημένες το 2004: Κανελλοπούλου Πετρίνα, Γκρίνια Θαλασσινή, Παρασχάκη Κασσιανή (Ολυμπιακός Βόλου), Παπανικολάου Ηρώ (ΑΕΒΔ), Βαρθαλαμή Αποστολία, Βλασσοπούλου Γεωργία (Γ.Σ. Σκιάθου), γεννημένες το 2005 Μόσιου Α. (Ιωνικός), γεννημένες το 2006 Σιουμουρέκη Βασιλική, Οικονομίδου Άλκηστη (ΑΕΒΔ), Πορτοφέρι Χρύσα (Γ.Σ.Βόλου), Μόρφη Ευφροσύνη (Τιτάνες Αλμυρού).

Δεν συμμετείχαν διακαιολογημένα η Ιουλία Ράπτη της Νίκης Βόλου που ήταν άρρωστη και η Δήμητρα Γκέτσιου του Ολυμπιακού Βόλου που τραυματίστηκε πρόσφατα. Οι κόουτς της Μικτής Ελένη Παπαθανασίου, Ιωάννα Ράμμου και η υπεύθυνη του γυναικείου μπάσκετ στη Θεσσαλία Ευγενία Φραγγούλη, της εύχονται γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις