Όχι απλά καλά… Τρί-καλα! (video)

Μεγάλη νίκη επί της Κέρκυρας με 3-2 πέτυχαν εντός έδρας τα Τρίκαλα μετά από συγκλονιστικό ματς, με τους γηπεδούχους να υποχρεώνουν τους «Φαίκες» στην πρώτη τους απώλεια στο πρωτάθλημα.

Εκ προοιμίου η αναμέτρηση των Τρικάλων κόντρα στην Κέρκυρα αναμενόταν να ήταν ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής και οι δύο ομάδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο απέδειξαν του λόγου του αληθές και μάλιστα σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχόμενης κακοκαιρίας.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-2 των «Φαιάκων» μετά από ένα συγκλονιστικό ματς στο οποίο η ομάδα του Κώστα Παναγόπουλου προηγήθηκε τρεις φορές και τελικά κράτησε τη νίκη μέχρι το τέλος.

Το σκορ άνοιξε ο Γκαστόν Γκονζάλες μόλις στο 12′ μετουσιώνοντας την κυριαρχία των γηπεδούχων σε γκολ, αλλά η απάντηση της ομάδας του Διγκόζη ήταν άμεση με σκόρερ –ποιον άλλον;- τον Βιέρα Ντουαλά στο 15′.

Τελικά, οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με γκολ του Κουσκουνά στο 35′, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των νησιωτών.

Η Κέρκυρα, όμως, έδειξε ότι είναι πολύ σκληρή για να… πεθάνει και με κεφαλιά και πάλι του Ντουαλά στο 55′ έφερε το ματς σε ισορροπίας.

Παρ’ όλα αυτά, ήταν η σειρά των Τρικάλων να απαντήσει άμεσα και συγκεκριμένα στο 65′, όταν μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Ριζόγιαννη, ο Δουκάκης εντελώς αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή το μόνο που είχε να κάνει ήταν να πλασάρει σε κενή εστία, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Λαμπάκης, Ρεπετσάς, Ζώνας, Παπαργυρίου, Μουμίν, Δουκάκης (77′ Νιάρος), Ριζογιάννης, Γκονζάλες (83′ Αρσενίεβιτς), Στεφάνοβιτς (87′ Κουμπαρούλης), Κουσκουνάς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες (84′ Γεωργακόπουλος), Καραγιαννίδης, Βενέτης, Ντιόγκο, Όμο, Καρντόσο (68′ Καμπάνταης), Ντουαλά, Κόντος, Ζορμπάς (71′ Φάμπιο), Σουάνης.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Παρασκευή 23/10

Τρίκαλα-Κέρκυρα 3-2

Σάββατο 24/10

Εργοτέλης-Παναιγιάλειος (15:00)
Πανελευσινιακός-Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00)
Πανσερραϊκός-Παναχαϊκή (16:00)
Ολυμπιακός Βόλου-Λαμία (16:00)
Ζάκυνθος-Καλλιθέα (16:00)
Κισσαμικός-Αχαρναϊκός (16:00)
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ (18:00)

Κυριακή 25/10

Χανιά – Αγροτικός Αστέρας (15:00)

sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις