Βόλος: Εν αναμονή της κλήρωσης των πλέι άουτ

Μπορεί τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ να αρχίζουν το προσεχές Σαββατοκύριακο (14-15/3) το ίδιο, ωστόσο, δεν ισχύει και για τα πλέι άουτ. Κι αυτό, καθώς ακόμη δεν έχει επικυρωθεί, ως γνωστόν, η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14, όπως έγινε για τις πρώτες έξι ομάδες.
Στο τελευταίο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ ψηφίστηκε ομόφωνα η αναβολή της επικύρωσης και της κλήρωσης για τις θέσεις 7 έως και 14 (πλέι άουτ), μέχρι την έκδοση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για τις εκκρεμείς υποθέσεις της ΠΑΕ Ξάνθη.
Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως δεν θα γίνει άμεσα η κλήρωση των πλέι άουτ, με τις ομάδες που θα λάβουν μέρος, μεταξύ αυτών και ο Βόλος, να βρίσκονται σε στάση αναμονής, περιμένοντας τις αποφάσεις.
Οι «κυανέρυθροι» συνεχίζουν να προπονούνται καθημερινά υπό τις οδηγίες του Στέφανου Ξηροφώτου και των συνεργατών του, προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στα πλέι άουτ, όπου στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Η παραμονή στην κατηγορία είναι εξασφαλισμένη, με τους παίκτες του Βόλου να παίζουν χωρίς άγχος στα πλέι άουτ.
Ύστερα από αρκετό χρονικό διάστημα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα ο Βασίλης Μάντζης, καθώς ο έμπειρος επιθετικός εξέτισε την ποινή του. Είχε αποβληθεί στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και εξέτισε ποινή τριών αγωνιστικών. Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος άμεσα και αυτός θα τεθεί και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό ο Στέφανος Ξηροφώτος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει διάφορα σχήματα, ενόψει πλέι άουτ, ενώ έδωσε τη δυνατότητα σε δύο νεαρούς Βολιώτες ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα, στους Κανελλάκη και Μπάλλα, μέλη της ομάδας Κ19 του συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις