Κερδίζει τη μάχη για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ η ΑΕΚ

Τον προσεχή Ιούλιο αναμένεται να πραγματοποιηθούν, εκτός απροόπτου, οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ. Σύμφωνα με την Live Sport, η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι για τον σχηματισμό… κυβέρνησης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει καταφέρει να εξασφαλίσει σχεδόν 30 από τις 35 ψήφους που χρειάζεται από τις ενώσεις για να βγάλει τον πρόεδρο της δικής του επιλογές, ο οποίος ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός. Οι FIFA και η UEFA θα ήθελαν να αναλάβει τη θέση ο Μηνάς Λυσάνδρου, ωστόσο δύσκολα ο 40χρονος δικηγόρος θα αποχωρήσει από την προεδρία της Super League.

Για τη σύνθεση του νέου ΔΣ της ΕΠΟ θα χρειαστούν, πάντως, συμφωνίες και συμμαχίες προκειμένου να επιτευχθεί αυτοδυναμία, ενώ υπάρχουν περίπου 15 ΕΠΣ που δεν έχουν ακόμη ανοίξει τα χαρτιά τους αλλά είναι πιο πιθανό να προσχωρήσουν στην πλευρά της ΑΕΚ.

Οι FIFA και UEFA σκοπεύουν από τον επόμενο μήνα να κάνουν ραντεβού με εκπροσώπους των μεγάλων ομάδων σε αναζήτηση προσώπων κοινής αποδοχής για το επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση στην επόμενη μέρα της ομοσπονδίας. Ωστόσο με την υπάρχουσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μοιάζει αδύνατο οι «μεγάλοι» να συμφωνήσουν συνολικά σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις