Τσάμπιονς Λιγκ: Σε Βαλένθια και Λειψία τα βλέμματα

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί απόψε (22.00 Cosmote Sport 2) το δεύτερο παιχνίδι της Βαλένθια με την Αταλάντα για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενημέρωσε την ιταλική ομάδα ότι δεν θα υπάρξουν οπαδοί στο γήπεδο λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων του κορωνοϊού.
Πριν την ενημέρωση αυτή είχε επικοινωνήσει με τις ισπανικές Αρχές, το υπουργείο υγείας και την ομοσπονδία της χώρας για να λάβει την απόφαση. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι η Αταλάντα είχε νικήσει με 4-1.
Αντίθετα δίχως περιορισμούς θα διεξαχθεί απόψε (22.00 Cosmote Sport 1) η αναμέτρηση της Λειψίας με την Τότεναμ. Όπως ανακοινώθηκε, οι θεατές θα μπορούν χωρίς πρόβλημα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις κερκίδες, καθώς οι αποφάσεις για διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών που έχουν ληφθεί για άλλες αναμετρήσεις δεν ισχύουν για αυτό το ματς. Υπενθυμίζεται πως η γερμανική ομάδα είχε νικήσει με 1-0 στο Λονδίνο.
Τέλος, όσον αφορά τους διαιτητές στο Λειψία-Τότεναμ «σφυρίζει» ο Ισπανός Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε και στο Βαλένθια-Αταλάντα ο Ρουμάνος Οβίντιου Αλίν Χατεγκάν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις