Τον πρώτο λόγο ο Ρήγας με τον ουραγό Αχέροντα Καναλακίου

Τον ουραγό Αχέροντα Καναλακίου υποδέχεται αύριο Κυριακή 25/10 στις 3 μ.μ. ο Ρήγας Φεραίος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» αποτελούν το φαβορί για τη νίκη, αλλά δεν δείχνουν διατεθειμένοι να υποτιμήσουν την αντίπαλη ομάδα. Ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, έχει…

…να λύσει ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα. Το μεγαλύτερο ακούει στο όνομα Δημήτρης Σέττος. Ο ικανός επιθετικός ακολουθεί ειδική θεραπεία για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αύριο θα μείνει εκτός με εντολή γιατρού. Επίσης, δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι Παρασκευάς Θεοδώρου (με πρόβλημα στον προσαγωγό) και Παναγιώτης Γούτσιος (έχασε τις τελευταίες προπονήσεις). Φυσικά δεν υπολογίζονται και οι αφοί Μιαρίτη, που ζήτησαν να αποχωρήσουν από την ομάδα.
Διαθέσιμοι είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Βαλάντης Τριανταφύλλου, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Ντίνος Γεωργατζής, Χρήστος Σπαθής, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Παναγιώτης Αποστολίδης, Γιώργος Χατζής, Γιώργος Αλεξίου, Γιάννης Μουσαμπελίου, Βασίλης Πέτσης, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Αποστόλης Σφάκας, Κώστας Γουτούλης, Γιώργος Τσίπι, Ηλίας Γκίκας, Γιάννης Κορέτα, Μάνος Πάσχος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις