Κανονικά το Ολυμπιακός-Γουλβς, απέρριψε την πρόταση των Άγγλων η UEFA

Αρνητική ήταν η απάντηση της UEFA στην Γουλβς για αναβολή του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη λόγω κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος.
Η Γουλβς ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά η UEFA απάντησε αρνητικά και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, με την αγγλική ομάδα να αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι: «Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο. Η καλή υγεία των μελών μας και του κοινού είναι ένα από αυτά».

Η Γουλβς αναφέρει επίσης: «Η θέση μας είναι ότι το συγκεκριμένο ταξίδι είναι ένα αχρείαστο ρίσκο για τους ποδοσφαιριστές μας, το επιτελείο, της οικογένειες που θα ταξιδέψουν σε τόσο κρίσιμες στιγμές. Έχουμε το μυαλό μας και στους αντιπάλους μας, οι παίκτες και το επιτελείο των οποίων εξετάσθηκε και τώρα πρέπει να παίζουν σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα, κάτι από τις δυσκολίες και τις προσκλήσεις όπως και την συγκυρία ο ιδιοκτήτης τους να έχει τον κορωνοϊό» ενώ οι Άγγλοι συνεχίζουν: «Υπάρχει απογοήτευση επίσης για το γεγονός ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού αλλά και δικών μας, κάτι που είναι ένα στοιχείο που κάνει τις ευρωπαικές διοργανώσεις τόσο ξεχωριστές. Ελπίζουμε το αίτημα μας και η αποδοχή της απόφαση της UEFA, να λειτουργήσει ως καταλύτης σε αυτούς για να σκεφτούν διαφορετικές επιλογές, γιατί αυτός δεν θα είναι ο τελευταίος αγώνας που θα επηρεαστεί από τον κορωνοϊό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις