Στοίχημα: Περνάει η Παρί! (video)

Η συναρπαστική δράση στο Champions League συνεχίζεται απόψε με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις στο Παρίσι και το Λίβερπουλ για τις ρεβάνς της φάσης των “16” και το στοιχηματικό ενδιαφέρον κορυφώνεται, με το Betarades.gr να έχει επιλέξει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τις σημερινές μας επιλογές μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην novibet. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Προκρίνεται η Παρί!

Στις 22:00, στο κεκλεισμένων των θυρών Parc des Princes, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Μπορούσια, στη ρεβάνς του 2-1 στο Ντόρτμουντ, στις 18 Φλεβάρη.

Οι Παριζιάνοι, μετά την ήττα στη Γερμανία, η οποία είναι και η μοναδική τους σε 27 παιχνίδια από την 1η Νοεμβρίου και μετά, αντέδρασαν με 3/3 νίκες και 13 γκολ ενεργητικό! 4-3 επί της Μπορντό και 4-0 επί της Ντιζόν για το πρωτάθλημα, 1-5 στην έδρα της Λυών για τον ημιτελικό Κυπέλλου. Ο αγώνας του Σαββάτου στο Στρασβούργο αναβλήθηκε και η ομάδα του Τούχελ θα είναι ξεκούραστη απόψε. Τιμωρημένοι οι Μενιέ και Βεράτι.

Η Ντόρτμουντ μετρά 5 διαδοχικές νίκες, μετά τη νίκη επί των Γάλλων, επικράτησε στο ρελαντί των Βέρντερ (0-2 εκτός) και Φράιμπουργκ (1-0 εντός), ενώ το Σάββατο έβγαλε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γκλάντμπαχ (1-2) και πέρασε 2η στην Bundesliga, στο -4 από την Μπάγερν.

Στο πρώτο παιχνίδι η Μπορούσια ήταν ανώτερη, κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα, έπαιξε με μεγαλύτερη ενέργεια και επικράτησε δίκαια, παρά τις ευκαιρίες που έχασε στο φινάλε η Παρί. Πρωταγωνιστής της νίκης ο δαιμόνιος Χάαλαντ, που σκόραρε δις.

Η Παρί είναι σε πολύ καλή κατάσταση, η επιθετική της γραμμή πετάει φωτιές, σκοράρει ακατάπαυστα και μοιάζει απίθανο να καταφέρει η Μπορούσια να την περιορίσει. Επιλογή μας η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με ασιατικό χάντικαπ (-1), στο ακριβοπληρωμένο 2.50. Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Με γκολ ο αγώνας στο Άνφιλντ

Στις 22:00, στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ατλέτικο, στη ρεβάνς του 1-0 στη Μαδρίτη.

Δεν πατάει καλά τον τελευταίο μήνα η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Μετά την ήττα στο Wanda Metropolitano, “ίδρωσε” για να ανατρέψει το σκορ απέναντι στη Γουέστ Χάμ, δέχθηκε ηχηρή “σφαλιάρα” στην έδρα της Γουότφορντ (3-0) και αποκλείστηκε από το FA Cup με το 2-0 στο Λονδίνο από την Τσέλσι. Το Σάββατο επίσης δυσκολεύτηκε να επικρατήσει εντός έδρας της Μπόρνμουθ. Βρέθηκε και πάλι πίσω σκορ στο 9ο λεπτό, αλλά οι Σαλάχ και Μανέ γύρισαν το ματς πριν το ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 2-2 στο φινάλε. Τελειωμένη υπόθεση το πρωτάθλημα στην Premier League, αφού βρίσκεται στο +25 από τη Σίτι.

Η Ατλέτικο μετρά τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ επικράτησε 3-1 της Βιγιαρεάλ (εντός), ενώ ακολούθησαν δύο ισοπαλίες απέναντι σε Εσπανιόλ (1-1 εκτός) και Σεβίγια (2-2 εντός). Βρίσκεται στην 6η θέση της La Liga με 45 πόντους, στο -1 από την πρώτη 4αδα.

Στο πρώτο παιχνίδι της Μαδρίτης, η ομάδα του Σιμεόνε σκόραρε στο 4ο λεπτό με τον Σαούλ, ύστερα από αναμπουμπούλα στην άμυνα των “κόκκινων” μετά από κόρνερ. Η Ατλέτικο αμύνθηκε σωστά στη συνέχεια, αμφότερες ομάδες είχαν λίγες καλές ευκαιρίες να σκοράρουν.

Η Λίβερπουλ είναι το φαβορί, διαθέτει τρομερή ποιότητα στην επίθεση, αλλά στην άμυνα κάνει νερά, έχει δεχθεί γκολ και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και η απουσία του Άλισον είναι κομβική, αφού ο αντικαταστάτης Αντριάν είναι επιρρεπής σε λάθη. Επιλογή μας από τον αγώνα το Goal/Goal, σε απόδοση 2.05.

Άνετα η Φλαμένγκο

Τα ξημερώματα, στις 02:30, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων στο Copa Libertadores, η κάτοχος του τροπαίου Φλαμένγκο υποδέχεται την Μπαρσελόνα από το Εκουαδόρ.

Την πρώτη αγωνιστική η Φλαμένγκο πέρασε νικηφόρα από την Κολομβία με το 1-2 επί της Ατλέτικο Τζούνιορ, ενώ η Μπαρσελόνα ηττήθηκε εντός από την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε με 0-3!

Χαώδης η διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Φλαμένγκο είναι ξεκάθαρα ανώτερη και εντός έδρας αναμένεται να πάρει μία εύκολη νίκη. Συνεπώς θα επιλέξουμε Φλαμένγκο -2 (ασιατικό χάντικαπ), σε απόδοση 2.00.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση των αγώνων του Champions League αυτή την εβδομάδα. 

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις