Ανοιχτή η έδρα του παιχνιδιού Ολυμπιακός Β.-Αιγάλεω

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον Δήμο Βόλου, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού και με απόφαση του δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, αναστέλλεται η λειτουργία του συνόλου των αθλητικών υποδομών του Δήμου Βόλου.
Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως έκλεισε και το δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στην τέλεση του παιχνιδιού του Ολυμπιακού Βόλου με το Αιγάλεω, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 15/3 στο εν λόγω γήπεδο.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε αίτημα στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ να διεξαχθεί-κατ’ εξαίρεση- το παιχνίδι της Κυριακής με το Αιγάλεω, τη στιγμή που το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών, όπως αποφάσισε για όλες τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στα επαγγελματικά πρωταθλήματα η Γ.Γ.Α.
Το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι λογικό, καθώς θεωρείται δύσκολο να αναβληθεί το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με το Αιγάλεω, τη στιγμή που θα διεξαχθούν κανονικά, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Κι αυτό, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική ευθεία και όλα τα παιχνίδια των τριών τελευταίων αγωνιστικών, λόγω του μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος, θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και ώρα, με απόφαση της διοργανώτριας αρχής.
Χθες, πάντως, η Φούτμπολ Λιγκ όρισε κανονικά το παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, ενώ ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ και οι διαιτητές που θα το διευθύνουν. Αυτό, βέβαια, μπορεί να αλλάξει σήμερα και εφόσον δεν υπάρξει αναβολή των παιχνιδιών, ενδέχεται η Φούτμπολ Λιγκ να ορίσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με το Αιγάλεω σε κάποιο άλλο γήπεδο (π.χ. σε Φιλιππούπολη ή Αλκαζάρ), κεκλεισμένων των θυρών. Εκτός κι αν ο Δήμος Βόλου απαντήσει θετικά στο αίτημα της βολιώτικης ΠΑΕ. Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε στάση αναμονής και περιμένουν τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις