Κανονικά το παιχνίδι Βόλος-Άρης για την Α2 πόλο ανδρών

Από την ΚΟΕ ανακοινώθηκε ότι κανονικά θα διεξαχθούν (κεκλεισμένων των θυρών φυσικά) οι αγώνες της Α1 και της Α2 Ανδρών, με τον αγώνα Βόλος-Άρης να είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 13.30. Μάλιστα ορίστηκαν και διαιτητές στο ματς αυτό, οι κ.κ. Μοίραλης και Κουρέτας.
Με τα κολυμβητήρια της πόλης κλειστά από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ η ομάδα του Βόλου έχει μεγάλο πρόβλημα, αφού δεν μπορεί να προπονηθεί, ενώ αν δεν ανοίξει κάποιο την Κυριακή θα υποχρεωθεί βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος να δώσει τον αγώνα στην έδρα του αντιπάλου της στη Θεσσαλονίκη και να πληρώσει και το σχετικό παράβολο.
Στο μεταξύ, η ΚΟΕ ανέστειλε τη διεξαγωγή της α’ φάση του πρωταθλήματος παίδων που επρόκειτο να διεξαχθεί από 13-15 Μαρτίου. Ο 9ος όμιλος επρόκειτο να διεξαχθεί στον Βόλο με πέντε ομάδες που είναι οι: ΟΕΑ/ΝΑΒ, Νίκη, Βόλος, Νηρέας Λαμίας, ΣΑΠΚ Νεάπολης.
Τέλος, χθες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών που έχει προγραμματιστεί για τις 18-21 Μαρτίου. Ο Βόλος θα είναι στον Α’ όμιλο. Αναλυτικά: Α’ όμιλος: Ν.Ο. Χανίων, Γλυφάδα, Ολυμπιακός, Παλαιό Φάληρο, Βόλος. Β’ όμιλος: Ν.Ο. Χίου, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, ΠΑΟΚ, Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκός.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις