Μίνι προετοιμασία από τον Βόλο ενόψει πλέι άουτ

Τις εξελίξεις παρακολουθούν, όπως είναι φυσικό και στην ομάδα του Βόλου, όσον αφορά το θέμα των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ, πότε θα επικυρωθεί η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14, προκειμένου να γίνει η κλήρωση και να αρχίσουν τα παιχνίδια, με τους «κυανέρυθρους» να προπονούνται καθημερινά, υπό τις οδηγίες του Στέφανου Ξηροφώτου. Ο Βολιώτης τεχνικός έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές πάνω σε διάφορα θέματα τακτικής, ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στα πλέι άουτ. Στόχος είναι ο Βόλος να παρουσιαστεί δυνατός και έτοιμος στο μίνι πρωτάθλημα, στο οποίο θα επιδιώξει να τερματίσει σε μια τιμητική θέση στην τελική κατάταξη, από τη στιγμή που η παραμονή είναι δεδομένη.

Δίνεται, παράλληλα, η δυνατότητα το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη των πλέι άουτ, να αποθεραπευτούν πλήρως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών (Οικονόμου, Τσαούσης).
Επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ δεν έχει ανακοινωθεί η διεξαγωγή κάποιου φιλικού παιχνιδιού, αν και λόγω του κορωνοϊού και την προσπάθεια περιορισμού του ιού, έχουν κλείσει όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βόλου, ενώ το ίδιο ισχύει και σε πολλούς δήμους στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις