Σχολαστική απολύμανση στις εγκαταστάσεις της Αγ. Άννας και απόλυτη εφαρμογή προληπτικών μέτρων

????????????????????????????????????

Προληπτικά ειδικά μέτρα και  δράσεις για τον περιορισμό της πιθανότητας  εξάπλωσης του κορονοϊού, βρίσκονται σε απόλυτη εφαρμογή στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου “Αγ. Άννα”, στον Βόλο.

Σε πλήρη εναρμόνιση με το κανονιστικό πλαίσιο των κρατικών φορέων, το οποίο τηρείται στο ακέραιο και παρακολουθούνται καθημερινά οι εξελίξεις, η Σχολή ανακοινώνει πως έχουν ήδη υλοποιηθεί:

– Σχολαστική απολύμανση όλων των χώρων (κλειστών και ανοιχτών) της αθλητικής εγκατάστασης.

Πιστοποιημένο συνεργείο απολυμάνσεων πραγματοποίησε σήμερα για καθαρά προληπτικούς λόγους, απολύμανση σε όλους τους χώρους όπως αποδυτήρια, χώροι υγιεινής,αίθουσα  γυμναστικής, ιατρείο, αποθήκη υλικού, καφετέρια, γραφεία κ.α.

– Τροποποίηση των προγραμμάτων χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων τόσο από αθλητές της Σχολής Ποδοσφαίρου και της ομάδας, όσο και αθλούμενους οι οποίοι κατά περίπτωση αιτούνται τη χρήση των εγκαταστάσεων.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγία Άννα, σε πλήρη εναρμόνιση με την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, την κοινή Υπουργική Απόφαση για τους όρους λειτουργίας χώρων αθλητικών εκδηλώσεων και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων (ΦΕΚ Β’ 782/10.3.2020) κ.α., αναπροσάρμοσε το πρόγραμμα προπονήσεων, τηρώντας σε κάθε περίπτωση τον ανώτατο αριθμό ατόμων κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Για την καλύτερη εφαρμογή του νέου προγράμματος, ο χρόνος των προπονήσεων επεκτείνεται και σε πρωινές ώρες για τις οποίες ενημερώνονται έγκαιρα οι αθλητές κάθε τμήματος και οι γονείς τους.

Κύριο μέλημα μας είναι η προστασία των παιδιών και των συνανθρώπων μας και θα γίνεται καθημερινή επαναξιολόγηση των δεδομένων, μαζί με τυχόν νεότερες ανακοινώσεις από τις αρμόδιες αρχές.

Με υπευθυνότητα και τη δική σας συνεργασία, για όσο διάστημα διαρκέσουν τα μέτρα πρόληψης κατά της διάδοσης του ιού, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας με ασφάλεια κάτι από την κανονικότητα της καθημερινότητας τους, μή στερώντας τους τη φυσική δραστηριότητα.

Δελτίο Τύπου Αγία Άννα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις