Θετική για Μπουτζίκο η διακοπή του πρωταθλήματος

Στον Ολυμπιακό Βόλου δεν προβληματίζονται ιδιαίτερα για τη διακοπή του πρωταθλήματος, αν και οι ποδοσφαιριστές βλέπουν ως θετική την απόφαση της Ένωσης, καθώς προέχει η δημόσια υγεία.
Μάλιστα, τη στιγμή που το φετινό πρωτάθλημα θα ολοκληρώνονταν τέλη Μαρτίου και θα υπήρχε μεγάλη περίοδο αγωνιστικής απραξίας, μάλλον είναι θετικό το γεγονός της επιμήκυνσης της αγωνιστικής περιόδου. Προκειμένου να υπάρχει δράση και τον Απρίλιο για τις ομάδες.
Οι προπονήσεις, ωστόσο, θα συνεχιστούν κανονικά, εκτός απρόοπτου, καθώς ο Ηλίας Σολάκης δεν θέλει οι παίκτες του να βγουν εκτός ρυθμού, τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα δεν ήταν και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αν κρίνουμε από το γεγονός πως προέρχεται από τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, με απολογισμό τρεις ήττες, μία ισοπαλία και αρνητικό συντελεστή τερμάτων στο διάστημα αυτό (1-8).
Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι κερδίζει χρόνο ο Νίκος Μπουτζίκος, ο οποίος τραυματίστηκε, ως γνωστόν, στο ντέρμπι με τη Νίκη και με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, μετά την αναβολή του πρωταθλήματος, ίσως προλάβει να αγωνιστεί στα δύο τελευταία παιχνίδια με Τρίγλια εκτός και Καβάλα εντός έδρας. Ανάλογα πότε θα διεξαχθεί το ματς με το Αιγάλεω, δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος και για το παιχνίδι με το «Σίτι». Θυμίζουμε, πως με το Αιγάλεω δεν θα μπορεί να αγωνιστεί ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις