K. Στρατηλάτης: Ήμασταν κυρίαρχοι

O Κυριάκος Στρατηλάτης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της εντός έδρας νίκης της ομάδας του με 1-0 επί της Λαμίας. Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» ανέφερε πως η νίκη της ομάδας του απέναντι σε εκείνη της Φθιώτιδας ήταν νίκη ψυχολογίας εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Στρατηλάτη:

«Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Ο δικός μας ρόλος είναι να μιλάμε μέσα στα παιχνίδια. Θεωρώ ότι σήμερα δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, είχαμε τον έλεγχο του. Ερχόμαστε από δύο κακά αποτελέσματα. Ειδικά, έτσι όπως ήρθαν. Θεωρώ ότι αδικηθήκαμε στο ματς με τον Αχαρναϊκό. Έπρεπε να είχαμε άλλους δύο πόντους.

Σήμερα ήταν μία καλή νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία για το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε. Δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα σε θέματα ψυχολογίας και τακτικής. Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλά στημένοι και διαβασμένοι στο παιχνίδι μας. Ευελπιστώ η συνέχεια να είναι ανάλογη για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει σαν ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις