Guardian: «Μαρινάκης, ο ασθενής μηδέν στο αγγλικό ποδόσφαιρο»

Όπως αναφέρει η αγγλική «Guardian», ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο ασθενής μηδέν, από τον οποίο ξεκίνησαν όλα στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Στο Νησί προσθέτουν ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ βρέθηκε στην Αγγλία τόσο για το ματς με την Άρσεναλ στις 27 Φλεβάρη όσο και αργότερα για να δει ένα ματς της Φόρεστ. Για την ακρίβεια ο Μαρινάκης παρακολούθησε την προηγούμενη Παρασκευή το ματς της ομάδας του με την Μίλγουολ και μάλιστα μετά κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Μόλις μια μέρα αφότου αποχώρησε από την Αγγλία έγινε γνωστό ότι είναι φορέας του κορονοϊού.

Η Guardian αποκαλύπτει ότι δεν υπήρχε χρόνος να ελεγχθούν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της Άρσεναλ πριν από το ματς της Τετάρτης με την Σίτι, αλλά αποφασίστηκε να αναβληθεί ως προφύλαξη.

Παράλληλα, οι αντιδράσεις είναι έντονες για την αγγλική λίγκα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του παίκτη της Γουέστ Χαμ, Άντζελο Ογκμπόνα που αντέδρασε στο γεγονός πως το παιχνίδι της ομάδας του με την Άρσεναλ διεξήχθη κανονικά.

Ο παίκτης των Λονδρέζων έγραψε στο twitter: «Δεν είναι αποδεκτό το ότι παίξαμε κανονικά κόντρα στην Άρσεναλ. Η Άρσεναλ είχε παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό που ο ιδιοκτήτης του βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Φαίνεται πως πρέπει πρώτα κάποιος να πεθάνει για να αρχίσουν να παίρνουν αποφάσεις στο σωστό τάιμινγκ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις