Ξάνθη: Ετοιμάζει καταγγελία κατά ΑΕΛ-Ολυμπιακού για πολυϊδιοκτησία;

Μια συνέντευξη της Ειρήνης Μαρούπα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης είναι πιθανό να αποτελέσει αφορμή προκειμένου η Ξάνθη να προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του Ολυμπιακού και της ΑΕΛ για πολυϊδιοκτησία.

Η Μαρούπα επανέλαβε όσα αναφέρει και στο σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ ότι θα πρέπει να ελεγχθεί ενδεχόμενη πολυϊδιοκτησία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Λάρισα.

Αλλά διευκρίνισε ότι αν και κατά την γνώμη της αυτό έπρεπε να ελεγχθεί αυτεπάγγελτα, της έχει ειπωθεί από τα υπόλοιπα μέλη της ΕΕΑ ότι πρέπει να υπάρξει καταγγελία.

Η ιστοσελίδα sfina της Θεσσαλονίκης μετά από αυτή τη νέα εξέλιξη, αναφέρει σε δημοσίευμά της το Σάββατο (14/3) ότι «η “βόμβα” που έριξε η Ειρήνη Μαρούπα προκαλεί την άμεση αντίδραση της νομικής υπηρεσίας της Ξάνθης.

Η Ακριτική ΠΑΕ ξεκινά έρευνα για καταγγελία, την οποία αναμένεται να καταθέσει πολύ σύντομα στην ΕΕΑ, ζητώντας να ερευνηθεί η περίπτωση πολυιδιοκτησίας.

Αφού ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, σύμφωνα με την κυρία Μαρούπα, είναι και νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο οποίος είναι μέτοχος κατά 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός!».

«Αναμένονται εξελίξεις και σίγουρα θα υποστηρίξει και ο ΠΑΟΚ, ως έχων έννομο συμφέρον, την καταγγελία της Ξάνθης κατά της Λάρισας και του Ολυμπιακού!», καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα.

Πάντως το ThrakiSportS απευθυνόμενο σε παράγοντα της ΠΑΕ Ξάνθη, επέμεινε στην θέση «ουδέν σχόλιον» που είναι και η μόνιμη επωδός από τους ανθρώπους του ΑΟΞ όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και προσθέτει ότι «όλα τα βήματα θα γίνουν ένα προς ένα».

Πηγή: thrakisports

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις