Καλωσόρισε τον Πιτίνο το Iona

Επισημοποιήθηκε πλέον η πρόσληψη του Ρικ Πιτίνο από το Iona! Το αμερικανικό πανεπιστήμιο καλωσόρισε τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναλαμβάνει το «τιμόνι» του από τη νέα σεζόν.

Από τη μεριά του, ο αθλητικός διευθυντής του πανεπιστημίου, Μάθιου Γκλοβάσκι, τόνισε:
«Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον Ρικ Πιτίνο στους Gaels. Ο Ρικ είναι ένας Hall of Fame προπονητής, που κέρδισε στο πιο υψηλό επίπεδο. Είναι αφοσιωμένος στην καθοδήγηση των σπουδαστών – αθλητών μας στο πρόγραμμα που έχουμε. Θα φέρει πάθος και ενέργεια και μοιράζει την επιθυμία μας να φτιάξουμε ένα νικηφόρο πρόγραμμα, που θα κάνει περήφανη την κοινότητά μας».

Ο Αμερικανός τεχνικός με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο deal με το Πανεπιστήμιο.

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος. Ξεκίνησα το μπασκετικό μου ταξίδι στο Μανχάταν. Τώρα θα το ολοκληρώσω στο Νιου Ροσέλ. Είμαι θαυμαστής της δουλειάς του Τιμ Κλους. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να μεγαλώσουμε ακόμα πιο πολύ όλα όσα έχουν γίνει. Το πάθος για το μπάσκετ ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη και θα ολοκληρωθεί εκεί, στο Κολέγιο Αϊόνα. Ο Τιμ Κλους έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά, έχει φέρει επιτυχίες και το πνεύμα του νικητή στην ομάδα. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Τιμ και το Ιόνα και πάντα θα λατρεύει τα επιτεύγματά του. Στο Iona, θα δουλέψω με το ίδιο πάθος, την ίδια πείνα, που πορεύτηκα για περισσότερο από 40 χρόνια. Υπάρχει πραγματικός επαγγελματισμός σε ό,τι αφορά τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα εδώ, όπου πρόκειται για στιβαρή και δυνατή κοινωνία. Η προτεραιότητα στο Νιου Ροσέλ είναι να βοηθήσουμε τους φοιτητές να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους διαδικτυακά τώρα λόγω του κορωνοϊού. Ανυπομονώ για την ημέρα που η κοινότητα θα επιστρέψει στην Πανεπιστημιούπολη ώστε να ανεβάσει περαιτέρω αυτό το δυνατό πρόγραμμα», δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις