Πλέι οφ Μάιο και Ιούνιο στη Σούπερ Λιγκ

Σε ανοικτή γραμμή με τις ηγεσίες των ευρωπαϊκών Λιγκών βρίσκεται ο Μηνάς Λυσάνδρου, τη στιγμή που άπαντες περιμένουν τις αποφάσεις της UEFA.
Τη δεδομένη στιγμή, το πιθανότερο σενάριο είναι να μεταφερθεί το Euro για το καλοκαίρι του 2021. Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί, η Σούπερ Λιγκ θα βάλει μπροστά το δικό της πλάνο για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Μετά την Τρίτη θα συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ. στο οποίο οι ομάδες θα επανεξετάσουν την κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι ο κορωνοϊός θα δώσει τη δυνατότητα για άμεση επιστροφή στη δράση.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη “Live Sport”, η πιο ρεαλιστική σκέψη που εξετάζεται αυτή την ώρα από την ηγεσία της Λίγκας είναι πως δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο ούτε τον Απρίλιο, οπότε το σχέδιο μπορεί να υλοποιείται από τα μέσα Μαΐου. Ο Μηνάς Λυσάνδρου πιστεύει πως αυτό αν αυτό καταστεί εφικτό, τότε μέσα σε χρονικό διάστημα λίγο μεγαλύτερο του ενός μήνα, ήτοι ως τις 20 Ιουνίου, θα μπορέσουν να διεξαχθούν τα πλέι οφ (με κάποιες εμβόλιμες) για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής και η σειρά των ομάδων που θα παίξουν στην Ευρώπη. Αντιστοίχως θα γίνουν και τα πλέι οφ.

Προφανώς βέβαια όλα θα πάνε πίσω και στην επόμενη σεζόν, καθώς το πρωτάθλημα του 2020-21 θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις