Παύει και στον Ολυμπιακό Β. κάθε δραστηριότητα

Παύει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα και στον Ολυμπιακό Βόλου, μετά την απόφαση της Πολιτείας για υποχρεωτική παύση των προπονήσεων όλων των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών ομάδων σε όλα τα αθλήματα, λόγω κορωνοϊού, έως τις 27 Μαρτίου.
Οι «ερυθρόλευκοι» προσαρμόστηκαν πλήρως με τις αποφάσεις της κυβέρνησης, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Έτσι, οι παίκτες δεν θα επιστρέψουν την Τρίτη στις προπονήσεις, όπως αρχικά προέβλεπε το πλάνο της προετοιμασίας, καθώς καλούνται να λάβουν και οι ίδιοι μέτρα για να αποφύγουν να εκτεθούν στον κίνδυνο να προβληθούν από τον κορωνοϊό.
Όλοι βρίσκονται σε στάση αναμονής, παρακολουθώντας με αγωνία τις εξελίξεις. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ηλίας Σολάκης, μετέβη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Φλώρινα, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν κατάγονται από το Βόλο.
Η αγωνιστική απραξία είναι δεδομένο ότι θα βγάλει εκτός ρυθμού τις ομάδες, ωστόσο, στην παρούσα φάση αυτό είναι το λιγότερο, καθώς προέχει η υγεία όλων.
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, αν και υπάρχει χρόνος για να ολοκληρωθεί η σεζόν, τη στιγμή που φέτος το πρωτάθλημα θα ολοκληρωνόταν πολύ νωρίς, στα τέλη Μαρτίου. Η επιμήκυνση της αγωνιστικής περιόδου δε δημιουργεί πρόβλημα, ως προς την ολοκλήρωση της χρονιάς, ωστόσο, τα έξοδα «τρέχουν» καθημερινά για τις ΠΑΕ. Ιδιαίτερα για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ τα έσοδα είναι πενιχρά και οι οικονομικές υποχρεώσεις μεγάλες για τις διοικήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις