Κορονοϊός – καταστήματα – σούπερ μάρκετ: Γενικό lockdown την Τετάρτη (18/3) – Δείτε τι κλείνει και τι μένει ανοιχτό (vids)

Πολλές αλλαγές συνεχίζει να φέρνει ο κορονοϊός, με την κυβέρνηση να παίρνει ακόμα περισσότερα μέτρα για να προφυλάξει τον κόσμο από την εξάπλωση του ιού.

Η χώρα θα μπει σε γενικό lockdown ως τον επόμενο μήνα, κάτι που θα αρχίσει από την ερχόμενη Τετάρτη, με τα εμπορικά καταστήματα να κλείνουν υποχρεωτικά.

Από τη γενική απαγόρευση λειτουργίας θα εξαιρεθούν όπως ανακοίνωσε η αναπλ. κυβερνητική εκπρόσωπος Αρ. Πελώνη, τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφοδοσίας, τα φαρμακεία, τα πρατήρια καυσίμων, τα συνεργεία αυτοκινήτων καθώς και οι τράπεζες.

Ακόμα, κανονικά αναμένεται να λειτουργούν τα μίνι μάρκετ και ψιλικάαποθήκες χαρτικών και απορρυπαντικών, ενώ ανοικτά θα παραμείνουν τα καφέ και εστιατόριααποκλειστικά με υπηρεσίες delivery.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το online εμπόριο θα συνεχιστεί κανονικά, άρα τα καταστήματα λιανικής που θα είναι κλειστά, θα μπορούν να λειτουργούν μέσω παραγγελιών στο ίντερνετ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις