”Εάν δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα ληφθούν αποφάσεις έκτακτης ανάγκης”

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, σε ραδιοφωνική συνέντευξη αναφέρθηκε στα δεδομένα που υπάρχουν για το υπόλοιπο της χρονιάς και σχολίασε ως «εάν δεν μπορέσει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα ληφθούν αποφάσεις έκτακτης ανάγκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον κορωνοιό: H Ελλάδα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα φαίνεται να κινήθηκε γρήγορα και μακάρι η συνέχεια να είναι πιο ομαλή.

Για τον Αστέρα Τρίπολης και το γκρουπ των ομάδων που συμμετέχουν στην UEFA από την Ελλάδα: O Αστέρας είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα, με τις περισσότερες συμμετοχές στα ευρωπαϊκά κύπελλα, συμμετέχει σε αυτό το γκρουπ, εννοείται όμως ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν από πιο υψηλά κλιμάκια για την συνέχεια. Είναι δύσκολο να συνεχιστούν οι διοργανώσεις, έχει μεγάλη σημασία η εξέλιξη του προβλήματος με τον κορονοιό, που αυτός είναι το κυρίαρχο. Δεν μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις αυτή την στιγμή. Αυτό που προέχει είναι η υγεία του κόσμου, ο αθλητισμός είναι για την ψυχαγωγία.

Για τους αγώνες που αναβλήθηκαν στην Ελλάδα: Η απόφαση που πάρθηκε είναι αυτή που έπρεπε, ήταν ομόφωνη απόφαση στην SuperLeague.

Για το τι θα γίνει εάν δεν πραγματοποιηθούν τα play-off: Το κάθε τι θα κριθεί στην ώρα του. Για να το πω λαϊκά, αυτή την στιγμή είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Εάν δεν μπορέσει να ολοκληρωθεί όμως το πρωτάθλημα, θα ληφθούν αποφάσεις “έκτακτης ανάγκης”, έξω από τους κανονισμούς καθώς θα το υπαγορεύουν οι συνθήκες.

Για την οικονομική ζημιά λόγω κορωνοιού: Εννοείται πως είναι μεγάλη, υπάρχουν παράπλευρες απώλειες. Μετά το πρώτο που είναι η υγεία, έρχεται το οικονομικό.

Την πρόταση Κούγια για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος: Ο καθένας έχει την δικιά του πρόταση, δεν είναι του παρόντος.