Έτοιμος για “τρίποντο” ο Ρήγας με Αχέροντα Καναλακίου

Με αποκλειστικό στόχο το «τρίποντο», που θα δώσει αξία στην εκτός έδρας ισοπαλία με τη Νίκη, ο Ρήγας Φεραίος θα αναμετρηθεί σήμερα Κυριακή 25/10 στις 3 μ.μ. με τον Αχέροντα Καναλακίου στο στάδιο του Βελεστίνου. Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν «σπίτι» τους, μετά από δύο ματς που έδωσαν στο Αρμένιο ως γηπεδούχοι…

…και αυτό φυσικά είναι πολύ σημαντικό.
Μάλιστα, στον Ρήγα ποντάρουν στην έδρα και για το λόγο αυτό η διοίκηση όρισε φθηνό εισιτήριο για το σημερινό ματς. Η γενική είσοδος θα είναι πέντε ευρώ.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα «νοκ άουτ» έχουν τεθεί οι τραυματίες Δημήτρης Σέττος και Παρασκευάς Θεοδώρου, καθώς και ο Παναγιώτης Γούτσιος, που έχασε τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.
Στη διάθεση του τεχνικού Λάκης Μπακάλη είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Βαλάντης Τριανταφύλλου, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Ντίνος Γεωργατζής, Χρήστος Σπαθής, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Παναγιώτης Αποστολίδης, Γιώργος Χατζής, Γιώργος Αλεξίου, Γιάννης Μουσαμπελίου, Βασίλης Πέτσης, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Αποστόλης Σφάκας, Κώστας Γουτούλης, Γιώργος Τσίπι, Ηλίας Γκίκας, Γιάννης Κορέτα, Μάνος Πάσχος.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Λάμπρος Μπεκιάρης με συνεργάτες τους κ.κ. Ελευθέριο Βογιατζή και Πέτρο Κανιούρα, που ανήκουν την ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο κ. Χρήστος Καλιακούδας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις