Λειτουργούν τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Οι αγωνιστικές δραστηριότητες στον Ολυμπιακό Βόλου έχουν σταματήσει, όπως και οι προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα παίρνουν και αυτοί μέτρα προστασίας πρόληψης για να μην μολυνθούν από τον ιό, όμως τα γραφεία της ΠΑΕ παραμένουν ανοιχτά. Λειτουργούν κάποιες ώρες, προκειμένου να λαμβάνεται η αλληλογραφία και να ενημερώνονται οι διοικούντες, επίσημα, για τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν από τη Φούτμπολ Λιγκ, την ΕΠΟ και την Πολιτεία και έχουν σχέση με τον κορωνοϊό.
Να τονίσουμε, επίσης, πως οι ξένοι παίκτες της ομάδας παραμένουν στο Βόλο, ενώ όσοι δεν είναι Βολιώτες έχουν μεταβεί στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους. Στη Φλώρινα δίπλα στην οικογένειά του βρίσκεται και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ηλία Σολάκης.
Πάντως, όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, σημειώνουν πως ορθώς διακόπηκαν τα πρωταθλήματα, μεταξύ αυτών και η Φούτμπολ Λιγκ και παρακολουθούν τις εξελίξεις, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Τηρούν τους κανόνες των ειδικών, μένουν σπίτι και φροντίζουν την ατομική τους υγιεινή, όπως οφείλει να κάνει όλη η ελληνική κοινωνία.
Σίγουρα η αγωνιστική απραξία προβληματίζει τους παίκτες, καθώς είναι γεγονός πως όλες οι ομάδες θα βγουν εκτός ρυθμού, ωστόσο, προέχει η υγεία. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα, περνά σε δεύτερη μοίρα στην παρούσα φάση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις