Για το «τρία στα τρία» ο Ολυμπιακός Β. με ΑΟ Σερρών

Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο Βόλο δίνει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Αθλητικό Όμιλο Σερρών. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΕΑΚ και θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι. Οι “ερυθρόλευκες” επιθυμούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το ευνοϊκό πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών, όπου αφενός μεν δεν κάνουν κανένα ταξίδι, αφετέρου δε παίζουν…

…με ομάδες που είναι στα μέτρα τους. Μετά τη δύσκολη επικράτηση σε βάρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς ήρθε η άνετη επιτυχία επί της Νίκης στο βολιώτικο ντέρμπι να πιστοποιήσει ότι ο Ολυμπιακός είναι δυνατός φέτος.
Ωστόσο το κακό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δεν προπονήθηκαν λόγω τραυματισμού οι Νίκη Ζέρβα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Αναστασία Γαλιατσάτου, αλλά θα συμπεριληφθούν στη δωδεκάδα. Αντίθετα θα λείψει η Λαμπρινή Αγαγιώτου που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.
Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης θα στηριχθεί στις Νίκη Ζέρβα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Εύη Κυριατζίδου, Ελένη Ζήτη, Λία Σαρακατσάνη, Νικολέτα Μπαλλά, Αναστασία Γαλιατσάτου, Δανάη Αγκάνη, Χαρά Ντελή, Σταματία Διαμαντοπούλου, Έλλη Κατσιοπούλου και Βάλια Χούτα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις