Μουζακίτης: “Πρόκληση για μένα η Νίκη Βόλου”

Ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου πρέπει να θεωρείται ο Αλέξανδρος Μουζακίτης, με το μόνο που απομένει να είναι η ανακοίνωση του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός άσος μίλησε στο gazzetta.gr για την νέα σελίδα στην καριέρα του, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος με την πρόκληση της Νίκης Βόλου και δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει την νεοφώτιστη ομάδα στους στόχους της την νέα χρονιά.

Ακόμα, ο «Μούζα» μίλησε και για τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας πως ο μεγαλύτερός του στόχος είναι να επιστρέψει ακόμα καλύτερος στο «τριφύλλι». Αποκαλύπτει τι του ζήτησαν και τι περιμένουν οι «πράσινοι» από τον δανεισμό αυτό, ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Νίκης και του Παναθηναϊκού, όπως δίνει την ευχή του στους πρώην του συμπαίκτες.

Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματά σου μετά τον δανεισμό σου στην Νίκη Βόλου;
«Είναι μια νέα πρόκληση για μένα και είμαι χαρούμενος με αυτή την συμφωνία. Σκοπός μου είναι να πάρω παιχνίδια με την Νίκη και να δικαιώσω αυτούς που με πιστεύουν και με πήραν στην ομάδα».

Ποιοι είναι από εδώ και πέρα οι στόχοι σου με την νέα σου ομάδα;
«Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω και εγώ από μέρους μου την ομάδα έτσι ώστε να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει για την νέα χρονιά».

Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό τώρα… Βλέπεις αυτή την νέα πρόκληση σαν ευκαιρία για να δείξεις τι αξίζεις και να επιστρέψεις έτοιμος για να πάρεις την θέση σου στην πρώτη ομάδα;
«Εννοείται πως είναι μια ευκαιρία. Σκοπός μου είναι να πάρω όσες περισσότερες εμπειρίες μπορώ, έτσι ώστε να προετοιμαστώ κατάλληλα και να γυρίσω ακόμα καλύτερος στον Παναθηναϊκό…»

Σου έχουν δώσει κάποιες συμβουλές από τον Παναθηναϊκό τώρα που πας δανεικός; Τι περιμένουν να δουν από εσένα όσο θα βρίσκεσαι στον Βόλο;
«Μου ζήτησαν και περιμένουν να προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να βελτιωθώ και να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής. Θέλουν όταν επιστρέψω να έχω προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω και να μην είμαι στο επίπεδο που βρίσκομαι τώρα».

Ο κόσμος της Νίκης τι να περιμένει από τον Μουζακίτη την νέα σεζόν;
«Τους υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας».

Θες να στείλεις ένα μήνυμα και στους φίλους του Παναθηναϊκού;
«Το μόνο που θέλω να τους πως είναι να με περιμένουν…».

Φεύγοντας για ένα χρόνο από τον Παναθηναϊκό, θα ήθελες να ευχηθείς κάτι στους συμπαίκτες σου με τους οποίους κατέκτησες το Κύπελλο και θα συναντήσεις και πάλι του χρόνου;
«Τους εύχομαι ότι καλύτερο την νέα χρονιά και κάθε επιτυχία! Να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει με την ομάδα για την νέα χρονιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις