Με Αναγέννηση στο Ρύσιο η Νίκη

Αναγέννηση Ρυσίου και Νίκη ακόμη δεν έχουν κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ γυναικών. Μετά από δύο αγωνιστικές υπέστησαν ισάριθμες ήττες και είναι λογικό σήμερα Κυριακή (24/10) να κυνηγήσουν με πάθος τους δύο βαθμούς. Η αναμέτρηση θα…

…διεξαχθεί στο κλειστό του Νέου Ρυσίου με ώρα έναρξης τις 14.00. Ο Γιάννης Στεργιόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τη νεαποκτηθείσα Ειρήνη Τζώρτζη και την Ιωάννα Φλώρου που έχουν υποστεί διάστρεμμα, την Αποστολία Πασσιά που σπουδάζει πλέον στο Αγρίνιο και την Τόνια Μορδοκούτα που λόγω εργασίας θα λείψει τουλάχιστον μέχρι τις γιορτές. Επίσης αμφίβολη θεωρείται η Ελένη Σολωμού, καθώς λόγω κακοκαιρίας υπάρχει απαγορευτικό του απόπλου από την Σκιάθο, όπου διαμένει. Αντίθετα παρούσα θα είναι η Νένα Παγκαλίδου, που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Βολιώτης τεχνικός έχει υπό τις οδηγίες του τις: Ειρήνη Τζώρτζη, Νένα Παγκαλίδου, Αποστολία Πασσιά, Ιωάννα Φλώρου, Τόνια Μορδοκούτα, Ευαγγελία Μπράχου, Μαρία Γεροκώστα, Ειρήνη Γκίνο, Νένα Μιχαηλίδου, Εβελίνα Αλεξίου, Ελένη Παρασχάκη, Ελισάβετ Ντέγκα, Άρτεμις Ματθαιακάκη, Κατερίνα Γιοβανάκη, Αγγελική Μάντζου, Βιργινία Χρήστου, Άννα-Μαρία Κοπάνου, Κατερίνα Στρίγγου, Εύη Χαβαλέ, Ηλιάνα Καρύδη, Ελένη Σολωμού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις