Βενέτης: Τα Τρίκαλα έχουν συμφωνήσει για την αναδιάρθρωση

Εξηγήσεις και διευκρινήσεις με αφορμή το άρθρο του a-sports.gr για την επιστολή περί αναδιάρθρωσης της Νίκης Βόλου, έδωσε ο αντιπρόεδρος των «κυανόλευκων», στον συντάκτη του.

O Βασίλης Βενέτης τόνισε αρχικά ότι υπάρχουν δύο επιστολές. Η μία όντως αφορά την αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκας 2 σε Β’ Εθνική και χρονολογείται από τον Φεβρουάριο και άλλη – η δεύτερη μιλά για τα νέα δεδομένα, που έχουν διαμορφωθεί, την ανάγκη αλλαγών στην ασφάλιση των ποδοσφαιριστών και έκανε αναφορά στην προηγούμενη, επισημαίνοντας ότι οι νέες συνθήκες κάνουν πιο επίκαιρη την αναδιάρθρωση.

Αυτή η -δεύτερη- επιστολή όντως, όπως μας παραδέχθηκε ο αντιπρόεδρος της ιστορικής ομάδας της Μαγνησίας, εκ παραδρομής δεν κατατέθηκε πρώτα στην Ένωση SL2-FL (αντί για τη Δευτέρα 16/3 την Τρίτη 17/3), αλλά υποστήριξε ότι υπήρξε μια σκόπιμη -προφανώς- διαρροή σε μερίδα του Τύπου από άλλη ομάδα και όχι από τη Νίκη Βόλου…

Παράλληλα, ο Β. Βενέτης υπογράμμισε στο a-sports.gr ότι τα Τρίκαλα, παρά τα όσα γράφτηκαν περί μη συναίνεσης τους, έχουν συνυπογράψει και απέστειλαν γραπτή απάντηση στη Νίκη Βόλου ότι «είμαστε σύμφωνοι με την πρόταση εξορθολογισμού των πρωταθλημάτων της Σούπερ Λίγκας 2 και Football League».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος των «κυανόλευκων» μας δήλωσε ότι: «Δεν είχαμε σκοπό να προκαλέσουμε εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Και επίσης δεν έχουμε καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ και είναι προσβλητικό να χαρακτηριζόμαστε σαν να είμαστε βοηθούμενοι του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις