Η ΠΑΕ Βόλος στηρίζει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας

Στην ΠΑΕ Βόλος παρακολουθούν τις εξελίξεις, όσον αφορά των κορωνοϊό, οι παίκτες βρίσκονται σε υποχρεωτική άδεια, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι οικονομικές υποχρεώσεις δεν «τρέχουν» για την ΠΑΕ, που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, αλλά και τήρηση της πληρωμής των συμβολαίων και των μισθών στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Και μιλάμε για μια ομάδα Σούπερ Λιγκ, όπου οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι αυξημένες, σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης, χωρίς αγωνιστική δράση. Έσοδα από εισιτήρια δεν υπάρχουν, η Nova καθυστερεί την καταβολή των δόσεων κι όλη αυτή η κατάσταση αναπόφευκτα δημιουργεί πρόβλημα σε όλες τις ομάδες.
Στην ομάδα του Βόλου η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών είναι ξένοι (Αργεντινοί και Ισπανοί κυρίως), οι οποίοι βιώνουν και αυτοί τον κορωνοϊό, ανησυχούν για τις οικογένειές τους και το ευχάριστο είναι, πως δεν υπάρχει ακόμη στην Ελλάδα η έξαρση που παρατηρείται σε όλες χώρες της Ευρώπης και κυρίως στην Ιταλία και την Ισπανία.
Οι άνθρωποι της διοίκησης της ΠΑΕ προσπαθούν να είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές, τους στηρίζουν, ενώ και οι ίδιοι από την πλευρά τους προσπαθούν να τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, μένοντας στο σπίτι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις