Στην Άρτα για να πατήσει κορυφή (pregame)

Στην Άρτα βρίσκεται από χθες η αποστολή της Νίκης Βόλου, όπου σήμερα στις 15:00 θα αγωνιστεί κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης στο δημοτικό γήπεδο “Αγίων Αναργύρων Άρτας”. Μετά από δύο συνεχείς “λευκές” ισοπαλίες η Νίκη θα παραταχθεί για το τρίποντο που θα της δώσει τη δυνατότητα να προσπεράσει την Α.Ε. Καραϊσκάκης στη βαθμολογία και θα την εδραιώσει στην κορυφή του ομίλου. Βέβαια, ένα ισόπαλο αποτέλεσμα εκτός έδρας με αντίπαλο μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, δεν θα πρέπει να θεωρείται αποτυχία.

Με τον Κώστα Βελιτζέλο στην τεχνική ηγεσία της, η Νίκη θα προσπαθήσει να αλλάξει κάποια στοιχεία που χρίζουν βελτίωσης. Η σωστή ισορροπία ανάμεσα στην αμυντική λειτουργία και στην επίθεση είναι ένα στοιχείο που ο 43χρονος τεχνικός θα επιδιώξει να εφαρμόσει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι που θα κοουτσάρει. Η Νίκη δεν θα ρισκάρει επιθετικά αλλά με υπομονή θα περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσει όταν η ροή του αγώνα της δώσει την ευκαιρία. Άλλωστε οι βαθμοί σε τέτοια ματς είναι “διπλοί” και προέχει το αποτέλεσμα.

Η ενδεκάδα των κυανόλευκων αποτελεί αίνιγμα για δυνατούς λύτες, αν και ο νέος τεχνικός δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Σταυράκης, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Κοτίτσας, Βέργος, Ιβανίδης, Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος, Μέτσε και Κρεββατάς, είναι ένα πιθανό σχήμα.

Η Νίκη δεν έχει στη διάθεσή της δύο από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της, τους Νάκα και Κυπτίου, λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, με την αποστολή να αποτελείται από τους εξής 19 παίκτες: Αποστολίδης, Βέργος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κόλα, Κολημήτρας, Κοτίτσας,  Κρεββατάς, Μέτσε, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Σταυράκης, Ταουσιάνης, Χολέβας

Επιστροφή στη φυσική της έδρα η Α.Ε. Καραϊσκάκης

Η ΑΕ Καραϊσκάκης εκμεταλλεύτηκε τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες της Νίκης και πάτησε κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα. Επιστρέφοντας στη φυσική της έδρα στοχεύει στη νίκη που θα της δώσει αέρα πέντε βαθμών από τη βολιώτικη ομάδα και θα κάνει τη ζωή της Νίκης ακόμη δυσκολότερη, εφόσον ισχύσει και η αφαίρεση των έξι βαθμών.

Αποστολή η ομάδα της Άρτας δεν ανακοίνωσε με τον Σάκη Παπαβασιλείου να αποφασίζει τη σύνθεσή της λίγο πριν τον αγώνα. Στο τελευταίο ματς με αντίπαλο τον Φωκικό η Α.Ε. Καραϊσκάκης παρατάχθηκε με την εξής σύνθεση: Καραγκούνης, Παπανίκου, Λάμπρου, Τζημογιάννης, Δημητρίου, Γυφτοκώστας (55΄ Βασίλιεβιτς), Κόλλινς, Χούσος, Καπετάνος (69΄ Ευαγγέλου), Καβαλάρης, Μπουσινάκης (90΄ Αβραμίδης)

Διαιτητές

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ως διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Ζούγρας Διονύσιος από την ΕΠΣ Κοζάνης. Βοηθοί του θα είναι οι κκ. Παπαδόπουλος Χρήστος και Ιωαννίδης Βασίλειος από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Κωνσταντίνου Γεώργιος από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας.

Την εξέλιξη του αγώνα θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήστε από το LIVE event του goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις