“Νέκρωσαν” τα πάντα και στον Ολυμπιακό Βόλου

Η ποδοσφαιρική καθημερινότητα δεν υφίσταται πλέον, όχι μόνο στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά σχεδόν σε όλες τις ομάδες της Ευρώπης και όχι μόνο και μ’ αυτή θα πρέπει να πορευτούν οι «ερυθρόλευκοι».
Αυτό που ισχύει μέχρι τώρα, βάσει των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση, είναι πέρα από την αναστολή του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και η αναστολή των προπονήσεων, ακόμη και σε ιδιωτικά προπονητήρια, για όλες τις ομάδες μέχρι τις 27 Μαρτίου. Το μέτρο, πάντως, αναμένεται να παραταθεί, από τη στιγμή που η εξάπλωση του κορωνοϊού βρίσκεται στο πικ και καθημερινά ολοένα και περισσότερα κρούσματα προκύπτουν στην Ελλάδα. Μάλιστα, οι ειδικοί κάνουν λόγο πως μπροστά μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο μήνα (Απρίλιο) και θα πρέπει να παρθούν αυστηρά μέτρα για να αποφύγουμε την εξάπλωση του ιού, όπως συνέβη στη γειτονική Ιταλία.
Με τις υπάρχουσες συνθήκες, θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο, να επιστρέψουν, άμεσα, οι ομάδες έστω και στις προπονήσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τις ΠΑΕ.
Είναι λογικό οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ να αδυνατούν να είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, σε μια περίοδο όπου έχουν νεκρώσει τα πάντα. Οι διοικούντες των ομάδων περιμένουν να δουν ποιες από τις οικονομικές ελαφρύνσεις που εξήγγειλε η κυβέρνηση θα ισχύσουν και για τις ΠΑΕ, οι οποίες έχουν εργαζομένους (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές, υπαλλήλους γραφείων), οι οποίοι έχουν σταματήσει να εργάζονται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις