Περιμένουν οικονομικές ελαφρύνσεις και στην ΠΑΕ Βόλος

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έχει διακοπεί μέχρι νεωτέρας, η οικονομική ζημιά για τις ομάδες είναι μεγάλη και το ίδιο, φυσικά, ισχύει και στην ΠΑΕ Βόλος. Μια άκρως επαγγελματική ομάδα, που διαθέτει παίκτες με αρκετά υψηλά συμβόλαια και τις οικονομικές υποχρεώσεις να «τρέχουν» κανονικά.
Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το τι θα ισχύσει με τις δόσεις συμβολαίων που τρέχουν και πρέπει να πληρωθούν. Θα γίνει παύση πληρωμών ή θα βρεθεί μια μέση λύση; Είναι ένα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί τις διοικήσεις των ΠΑΕ, αλλά και τις υπόλοιπες λίγκες στην Ευρώπη, καθώς το θέμα δεν είναι μόνο ελληνικό, μια και όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ανασταλεί.
Η κυβέρνηση εξήγγειλε ελαφρύνσεις των επιχειρήσεων, που έχουν κατεβάσει ρολά, λόγω των αποφάσεων που πάρθηκαν για τον κορωνοϊό. Επιχειρήσεις θεωρούνται και οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες και θα πρέπει και αυτές να συμπεριληφθούν στο ίδιο καθεστώς. Θα πρέπει, δηλαδή, οι ασφαλιστικές εισφορές, όπως και οι φορολογικές υποχρεώσεις, να ανασταλούν για ένα διάστημα τριών μηνών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις