Επειγόντως ευχέλαιο στον Ρήγα

Ήττα σοκ με 1-0 από τον Αχέροντα Καναλακίου υπέστη σε εντός έδρας παιχνίδι για την έκτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ο Ρήγας Φεραίος. Η Βελεστινιώτικη ομάδα ήταν άτυχη για ακόμη ένα ματς, διότι σε καμία από τις φάσεις που δημιούργησε δεν κατάφερε να σκοράρει. Μάλιστα σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο άγγιξε το γκολ, αλλά η μπάλα βρήκε και τις δύο φορές το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και το γκολ του Κωνσταντίνου Β. στο 72΄ του δευτέρου μέρους που διέλυσε ψυχολογικά τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν ξανά στο παιχνίδι. Ο Ρήγας δεν κατάφερε ούτε και σήμερα με την επιστροφή του στο Βελεστίνο να πετύχει εντός έδρας νίκη και αυτό που δείχνει να χρειάζεται η ομάδα του Λάκη Μπακάλη για να επανέλθει, είναι ένα ευχέλαιο.

Ανώτερος ο Ρήγας Φεραίος στο πρώτο μέρος
Ο Ρήγας Φεραίος δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και λίγο έλλειψε στο 8΄ να βρεθεί πίσω στο σκορ, αλλά ο Κωνσταντίνου Β. αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα του Βελεστίνου ήρθε έντεκα λεπτά αργότερα, αλλά το σουτ του Χατζή, όπως και εκείνο του Γουτούλη στη φάση που ακολούθησε, μπλόκαρε ο Καραπιπέρης.
Στο 24΄ ο Χατζηαθανασίου έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Κορέτα έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Αχέροντα. Ο Ρήγας πίεσε περισσότερο στη συνέχεια και μετά από περίπου 15 λεπτά, ο Γουτούλης δοκίμασε ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, αλλά αυτό βρήκε και πάλι το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καραπιπέρη.
Τέσσερα λεπτά πριν από τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρώτου ημιχρόνου, ο Χατζής έπιασε την κεφαλιά με κατεύθυνση προς την απροστάτευτη εστία του εξουδετερωμένου Καραπιπέρη, αλλά οι αμυντικοί του Αχέροντα απομάκρυναν τη μπάλα, πριν αυτή περάσει τη γραμμή.
Έχασε την ψυχραιμία του  μετά το γκολ του Κωνσταντίνου ο Ρήγας
Ο Ρήγας δεν ήταν το ίδιο καλός στο δεύτερο 45λεπτο, όπως στο πρώτο ημίχρονο, παρόλο που ξεκίνησε καλύτερα. Τέσσερα λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Χατζής έπιασε ένα σουτ με το αριστερό, το οποίο έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 54΄ τη σέντρα – σουτ του Γουτούλη απομάκρυνε ο Καραπιπέρης.
Στο 72΄ ο Ρήγας βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Κωνσταντίνου Β. με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ υπέρ της ομάδας του Αχέροντα. Μέχρι το φινάλε, δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα του Βελεστίνου ηττήθηκε με 1-0. Το γκολ του Κωνσταντίνου έφερε αναστάτωση στην ομάδα του Λάκη Μπακάλη και σε συνδυασμό με τις καθυστερήσεις των παικτών του Αχέροντα, δεν μπόρεσε να αναστρέψει τη σε βάρος της κατάσταση.

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης (82΄ Πάσχος), Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου (72΄ Τσίπης), Χατζής, Σφάκας (9΄ Γουτούλης), Κορέτα, Ζενούνι, Γκίκα

Αχέρων Καναλακίου: Καραπιπέρης, Κουμπής, Μυρτάι, Μπάκας, Πάνος, Σιώρος, Κυριακάκης, Λαγός (60΄ Τσομπάι), Μακρυγιάννης (76΄ Μουζάκης), Λουκούμης (86΄ Μάρκος), Κωνσταντίνου Β.

Διαιτητής: Μπεκιάρης Λ. (Καρδίτσας)
Α΄ Βοηθός: Βογιατζής Ε. (Καρδίτσας)
Β΄ Βοηθός: Κανιούρας Π. (Καρδίτσας)
Παρατηρητής: Καλιακούδας Χ. (Φθιώτιδας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις